עזרה בבקשה

עזרה בבקשה ../images/Emo10.gif

איך מזהים אם יש פטריה? יש לי גירודים בלתי פוסקים בפתח של הנרתיק (ב "חור") וצריבה ממש בלתי נסבלת, כמו כן יש לי תחושה לא נעימה בעת מתן שתן (אני לא יודעת אם זה קשור).. הבעיה היא שאני אמורה לקבל מחר מחזור ככה שאני לא יכולה לגשת לרופא נשים הוא לא יכול לבדוק אותי כשאני במחזור מן הסתם והיום הוא לא עובד זה יום חופשי שלו... השאלה היא מה לעשות? לחכות עד שישי שהמחזור ייגמר או לגשת לקנות אגיסטן? אני מפחדת שזה לא פטרייה.. האם אגיסטן יכול להזיק? אודה לתשובתם המהירה

the evil 1

New member
כך או כך תתקשרי לרופא בהקדם האפשרי!! ותשאלי!

כל רופה נשים, במכבי למשל אם את צריכה דחוף אפשר להשיג דרך המוקד בטלפן (גם אם את לא חברה) את יכולה לשים מישכת אגיסטן (מה שבטח הרופה יגיד לך גם ככה) ניתן להשיג ללא מירשם. נסי לערבב כפית סודה לשתייה עם ליטר/ליטר וחצי מים פושרים ותעסי לעצמך שטיפות, זה ירגיע את האיזור מייד. זה נישמה כמו פטרייה, אבל בבדאות יכול רק רופא להגיד לך. תרגישי טוב.

בהקשר אחר

כדאי לטפל בבעיה כשמטפלים זה עובר נ.ב אל תלכי לרופא נשים רק לרופאה סתם המלצה חמה כי בעידן שלנו כל מה שמעניין גבר זה להביט בעוד מנוש חלקם הגדול אינו אלא סוטים עם תעודה כדאי להתרחק מהם

חחח הרסת אותי ../images/Emo13.gif

הרופא שלי בן 65 עם שיער אפור, עדין ,חמוד כזה שהכי הכי הכי מתחמק מבדיקות בעולם.. פשוט אין לו כח לבדוק .. כל פעם שאני באה אליו הוא אומר לי כן כן זה שכיח אין צורך לבדוק אותך.. יעבור לבד... ככה הוא... לפעמים זה קצת מעצבן אבל בקטנה... פעם ב... הוא עושה לי בדיקה אז זה עוד איכשהו.. ככה שזה ממש הצחיק אותי מה שאמרת
וד"א הקטע הכי מוזר הוא שברגע שקיבלתי מחזור (יום שני) הגירודים והצריבות נעלמו כלא היו... האם זה הגיוני?

חייבת לומר לך שההודעה שלך מזעזעת אותי../images/Emo31.gif

קודם כל - עצוב לי קרוא שאת חושבת או מתרשמת ש"כל מה שמעניין גבר זה להביט בעוד מנוש". אולי כדאי שתפגשי עם גברים מסוג קצת אחר, שהם - אגב - רוב הגברים. גם אלה מהם שלא מעוניינים בקשר רציני או ארוך עם בחורה, לא בהכרח עונים על התיאור שלך (וטוב שכך
). לגבי האמירה שחלק גדול מרופאי הנשים הם סוטים עם תעודה - ממש כואב לי לקרוא את ההרגשה הזו שלך. גם במקרה הזה, לשמחתי זה פשוט לא נכון. מקרים שבהם רופא נשים מתנהג בצורה לא ראויה עד כדי סטייה מינית הם נדירים (תודה לאל
) ויוצאי דופן. אני חושבת שראוי שכל אישה (ובכלל כל אדם) ישכיל לבחור ברופאים שהוא חש בנוח להתייעץ איתם ולהיבדק על ידם. ראוי גם שהרופאים ישכילו לנהוג בלקוחות שלהם בכבוד ובעדינות ראוייה. אבל אין לזה קשר לסטייה שעליה דיברת. ההחלטה האם לבחור ברופא או ברופאה היא אינדבידואלית מאוד. יש נשים שמרגישות בנוח להיבדק רק ע"י אישה ויש שלא. אישה הישר בעיניה - תעשה.

אני אישית

מעדיפה רופא גבר הם עדינים ומתחשבים וקשובים הרבה יותר מרופאות נשים שכמה פעמים אמרו לי אל תספרי לי מה את מרגישה אני יודעת בדיוק כמוך או אל תתפנקי כולנו עברנו את זה משפטים שלא שמעתי מהרופא שלי שהוא בן 45 חתיך נשוי באושר מלא הומור ומתנהג בעדינות ובצניעות ולדוגמה לפני בדיקה הוא סוגר את הוילון עד שאני מסיימת להתפשט ומכסה את כל המקומות שאינם רלוונטים לבדיקה ורק אז אני קוראת לו והוא פותח את הוילון מה שלא קרה לי אצל אף רופאת נשים.

queenyfj

New member
אפשר להבדק בזמן מחזור

רופא/ת נשים יכול/ה לבדוק אותך כשאת במחזור. נכון, זה פחות נוח, ואולי קצת מביך עבורך, אבל אז מה?! אמרי לרופא/ה שאת במחזור ושזה דחוף. את יכולה לשטוף ולנקות את עצמך בשירותים מייד לפני שאת נכנסת לבדיקה והכל יהיה בסדר. בנוסף, רפואת נשים נחשבת רפואה דחופה ובכל קופות החולים את יכולה לפנות לרופא/ת נשים אחר/ת אם שלך לא מקבל/ת באותו היום, גם אם היית אצל שלך באותו רבעון. זה כמו מיון וכמו רפואת ילדים. גם בסופי שבוע יש בכל מוקדי החירום של כל הקופות רופא/ת נשים. עוד הערה: לומר משהו כמו "כל הגניקולוגים רק רוצים לראות עוד מנוש" זו הוצאת דיבה כלפי אוכלוסיה שלמה של רופאים שעושים עבודתם נאמנה, בעדינות, בהתחשבות והשקעה במטופלות שלהם. אני טופלתי בנעורי אצל גניקולוגית מכשפה שיצאתי מכל ביקור אצלה בוכה - והיא עוד היתה מומחית לנערות! ואז עברתי לרופא של אמא שלי, שהוא גבר עדין, מתחשב וסימפטי שהיה מאוד אמפתי לקושי שלי עם הבדיקה ועם כל הסבלנות שבעולם. ההכללות מיותרות. יש רופאים רעים וטובים משני המינים.

למעלה