עזרה בבקשה- מיקום מיקרוגל במטבח חדש

י הו דית

New member
עזרה בבקשה- מיקום מיקרוגל במטבח חדש

האם ניתן למקם מיקרוגל בארון עליון? האם העומק מספיק? האם נוח?: תודה

מרי פופ

New member
בארון עליון העומק הוא 30-32

גם אם יש מיקרו יותר קטן, עדייך ההרמה של צלחות עם מזון לחימום (בעיקר נוזלי) לגובה של 140 מינימום לא נכונה כ"כ.

י הו דית

New member
במצב הקיים המיקרו בארון " גבוהים" בגובה כזה - וזה נוח לנו

העניין הוא שלא יהיה סידור כזה במטבח החדש.חשבתי שדוקא להוריד צלחת אל השיש שמתחת יהיה נוח.
הבעיה עם העומק כמו שאמרת. חשבתי שנקנה מיקרו אחד שיכנס אבל אולי יש "פטנט" אחר?
אם יבלוט מעבר לארון יהיה נורא מכוער?
(ראיתי בHOUZZ הרבה מטבחים עם סידור כזה)
תודה על ההתיחסות.

Iris Design

New member
הכל ניתן

השאלה אם זה נוח.
צריך להקפיד על רכישת מיקרו קטן.
אם המטבח קיים, צריך לודא את מידות התא אליו המיקר נכנס לפני שקונים אותו.
כמו כן שימי לב שלתא המיקרו החלל האחורי בארון פתוח. זה גם על מנת שאפשר יהיה להעביר את הכבל לחשמל וגם לאוורור. עלייך לקחת זאת בחשבון.

י הו דית

New member
תודה. גודל המיקרו- האם אמנם משנה באופן מעשי

אם המיקרו יותר קטן? הלו בלאו הכי ניתן להכניס רק כלי/צלחת אחת נכון? או שיש גדלים שניתן יותר?

את צודקת

אצל האמריקאים, המיקרו בדרך כלל גבוהה (הרבה פעמים נמצא מעל התנור, ומשמש גם כקולט אדים וגם כמיקרו). אלו מיקרוגלים ענקיים (ברוחב ובעומק) ואני לא יודעת אם יש להשיג כאלו בארץ.
&nbsp
אני גם חיפשתי מיקרו קטן (בגלל בעיית מקום במטבח, לא בגלל גובה), את צריכה לקחת בחשבון שבמיקרוגלים קטנים זה לא רק המנוע שקטן יותר, אלא החלל הפנימי של התא, מה שאומר שאת לא יכולה לחמם קערות גדולות, וכדומה.
כמו כן, אם את מתכננת שהמיקרו יהיה סגור (בקלפה השנואה, או בדלת) את צריכה לקחת בחשבון כשאת מודדת גם את הידית של המיקרו.
אני מצאתי מיקרו קטן יחסית (עומק המיקרו 40 סמ + 3 סמ ידית, אבל אין אצלי דלת לארון) אבל עם חלל תא מצויין לצרכי (25 ליטר), אבל מה, אני חייבת להודות שהחימום בו ארוך יותר ויעיל פחות מהווירפול שהיה לי קודם (שהיה כמובן גדול יותר).
&nbsp
לגבי הוצאת מזון חם מהמיקרו שנמצא למעלה, מתרגלים לכל גובה (אנשים הם סתגלתניים), אבל מאחר והמיקרו אצלי נמצא גם בשימוש של ילדים, העדפתי את מידת הזהירות והעברתי אותו לגובה נמוך יותר.

zivaf2

New member
אני לא מכירה מיקרו שיכנס בעומק ארון עליון סטנדרטי

הרבה פעמים במצב שאין ברירה- אני מעמיקה את כל הארונות העליונים לעומק 40 (כשזה ניתן), כי להבליט רק ארון אחד זה מכוער למדי.
כשיש אפשרות למיקום נמוך יותר- זה כמובן עדיף. 140-150 למיקרו זה בהחלט גבוה מדי לצלחת מרק חמה...

למעלה