עזרה בבקשה חתול גוסס:(

Crimsסn

New member
עזרה בבקשה חתול גוסס:(

מתחת לבית שלי אחת החתולות של החצר ילדה כמה גורים ואחד מהם -צעיר בן חודשיים שלוש , שאתמול היה בסדר גמור ורץ ושיחק בחצר היום במצב ממש רע ואני לא מצליחה לעזור לו הגוף שלו ממש ממש קר והוא לא מצליח להזיז את עצמו כמעט בכלל, פעם בכמה דקות הוא מנסה לקום ולהקיא נראה לי , הוא ממש מנסה לפלוט משהו מהפה וזה נשמע שהוא נחנק. למרות שמאוד קשה לו הוא קפוא והוא לא מצליח להזיז את עצמו ולהזיז את הגוף שלו=\ עטפתי אותו בשמיכה וניסיתי לתת לו אוכל ומים אבל הוא כמובן לא מצליח לזוז.. אני לא יודעת מה לעשות אני ממש רוצה שהוא יחיה אני לא יודעת מה קרה לו..יכול להיות שהוא אכל משהו לא בסדר או הורעל? אם הוא כל כך קפוא מה אפשר לעשות ? הוא יחיה או שאין לו צ'אנס אם הגוף שלו כבר קר כל כך ולא מתפקד? אם אני אקח אותו אלי ואכניס לחדר מאוד חם לדוגמה לחדר אמבטיה עם מים רותחים בתוך קופסה עטוף בשמיכות , ואשמור על חום גופו יכול להיות שהוא ינצל מזה? בקיצור מה אפשר לעשות? אין לי כל כך אפשרות לקחת אותו לוטרינר=\ תודה רבה

enat06

New member
הוא חייב לראות וטרינר!!

מאיזה איזור אתה? יש וטרינרים שמתחשבים במחירים אם מדובר בחתולי רחוב, לפחות תתקשר לשאול בטלפון קודם כל, קשה גם להגיד מה קרה לו לפי מה שאתה כותב כאן, בקבוק חם תמיד עוזר אבל אם אתה כותב שהוא לא אוכל ונראה שהוא נחנק הוא ממש חייב לראות וטרינר ולא כדאי לחכות עם זה! תכתוב מהיכן אתה אולי יוכלו להמליץ לך על וטרינר מתחשב!..

yaelofer

New member
חייב לראות וטרינר דחוף

טיפול וטרינרי נכון ובזמן יכול לפעמים להציל חתולים שניראים גוססים. לי יש חתול בבית שמצאתי אותו ברחוב לפני 4.5 שנים, מרחוק הוא היה נראה לי כבר מת, רק כשהתקרבתי ראיתי שהחתול עדיין חי ונושם (אם כי בקושי). לקחתי אותו לטיפול וטירנרי, והחתול חי אצלנו עד עצם היום הזה. כך שאסור כבר עכשיו להחליט שאין סיכוי. תכתוב מאיזה איזור אתה ויוכלו להמליץ לך על וטרינרים שמתחשבים במחירים או על עמותות שפועלות באיזור מגוריך ושאולי הן יכולות לעזור ולטפל.

dimitrygo

Active member
מנהל
אולי תתקשרי לתל"ל? אולי הם יסקימו לטפל בו?

אבל תצטרכי לקחת אותו לשם בעצמך

Crimsסn

New member
אני מפ"ת

אני בת. אני לא יודעת מה לעשות..אין לי כסף לזה אני בחורה צעירה שלא עובדת. התקשרתי לתנו לחיות לחיות ואין להם אפשרות לקחת אותו היום כל כך כואב לי על המסכן=\ יש מרפאה ליד הבית שלי אבל הם מן הסתם דורשים תשלום על הבדיקה והכל נראה כי הוא משתעל ומתעטש ואני כל כך רוצה להוציא אותו מזה..הלוואי שיכולתי=\ אם יש מישהו מפ"ת שרוצה לעזור- 0544984217

Crimsסn

New member
הייתי לוקחת אותו לאן שצריך

אבל אני בעצמי עם בעיה רפואית ולא יכולה לצאת מהבית. בקיצור נקלעתי לבעיה.

אשתר1

New member
וטרינר תורן בצומת גהה

דברי איתם והסבירי את המצב,הם מתחשבים,חבל על הזמן החתול ימות.

אשתר1

New member
ובנתיים חממי אותו

עם בקבוק מים חמים (לא רותח מידי) או לקחת בקבוק משקה קל למלא במים חמים ולעטוף בבד ולשים לידו שיחזיר חום גוף, נסי גם לתת לו לשתות חלב מעורבב עם צהוב חי של ביצה וחצי כפית סוכר.

Crimsסn

New member
../images/Emo41.gif החתול בדרך לוטרינר

אני חושבת שבעצם זו חתולה, בכל אופן בחור נחמד התקשר אליי והביא בקבוק חם ורצנו איתה לוטרינר הקרוב, אני מאוד מקווה שהיא תרגיש טוב ותחזור לחצר ,לבית שלה. יש אצלי שכן שמאכיל את החתולים. כשהוא התקשר אליי הייתי כבר סקפטית וחשבתי שהיא מתה, ירדתי למטה חיפשתי בכל החצר ולא מצאתי אותה ובסוף ראיתי את אמא שלה יושבת איפה שהזבל , ערימות של עלים שהשאירו הגננים שבדיוק היו היום.. ואז ראיתי אותה שם..שוכבת נראית כמו גופה, באמת שחשבתי שהיא גמורה כבר.. ואז הוא בא והוצאנו אותה ובסוף מסתבר שהיא חיה, ואיך שהזזנו אותה היא ממש קמה לתחייה..נשמה בכבדות והשתגעה ונקרע לי הלב.. וכל כך בא לי שהיא תרגיש טוב..עכשיו היא אצל הוטרינר אני ממש מקווה לטוב בשבילה
תחזיקו לה אצבעות..

Norma Desmond

New member
חבל לי על הגור ../images/Emo10.gif

לפני כמה ימים נתקלתי בגופה של חתול בוגר, באזור הרחובות הרב קוק/ בן יהודה בפ"ת.... לא דרוס ולא כלום, פשוט שכב מת על המדרכה האם מדובר בערך באותו אזור? אם כן, אני חוששת שמישהו פיזר רעל בסביבה...

Crimsסn

New member
לא ממש,אני גרה ברחל המשוררת

אבל אמרו שיכול להיות שהורעל, כל הגורים בתקופה הזו מתו

Crimsסn

New member
גם לי ממש חבל:(

הרגשתי אליו משהו..ראיתי אותו ככה ולא יכולתי להשאיר:( הוא היה ממש מתוק עד שהלכתי וקניתי לו אוכל כי רציתי לפנק אותו קצת, קניתי לו אוכל איכותי [סלמון] ואז רק ראיתי שהוא ממש לא מגיב בהתחלה חשבתי שהוא ישן מהיום..אני מבטיחה שאהיה עירנית יותר לחתולי החצר שלי ומדי פעם אאכיל אותם הם כל כך טובים וחמודים ולא פגעו באף אחד
הלוואי שהייתי יכולה לאמץ חתול..אבל אמא שלי לא מוכנה בשום פנים ואופן:( לא נורא, כשאני אגור לבד עוד מעט..מקווה שאפילו יותר מאחד.

Crimsסn

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo10.gif היא לא הצליחה לעבור את זה

עצוב לי..החתולה היחידה ששרדה מההמלטה הזו, רציתי כל כך שיהיה לה טוב..ובסוף גם היא לא שרדה. באמת היתה מתוקה אמיתית, מקווה שלפחות עם שאר החתולים מתחת לבית הכל בסדר..

למעלה