עזרה בבקשה חולם

kaka654321

New member
עזרה בבקשה חולם

אני לא יהודי סבתא שלי נוצריה וסבא שלי אין לו דת אז ככה סבא רבא שלי מצד סבא שלי ביקצור אבא של סבא שלי היה יהודי וסבא שלו היה יהודי וככה עד שמגיעים לתחילת היסטוריה אז ככה תמיד התעניתי במורשת היודית שלהם של המשפחה יום אחד אני עשיתי קצת מחקר וגילתי שהמוקר שלהם מפולין ואז הם עבר לבלרוס ואז לרוסיה ואז לאוזביקיסטן בכול מקרה יום אחד אני חולם על בן אדם עם זקן וחלוצה ישנה קרועה ועם טלית עתיקה והוא נוצן לי את הטלית ומסתכל עליי כיאלו שהוא מצפה שאני אישה בחירה חשובה בחיים שלי עוד מעט יש לי גיוס לצהל? יכול להיות שזה קשור לזה? תמיד רציתי להתגייר יכול להיות שזה קושר לזה? בקקשה אני צריך עזרה בפיתרון החולם הזה תןדה לעונים

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אנו לא מומחים בחלומות

שברור שאפשר למצוא בהם רמזים ותכנים חשובים. אם אתה מרגיש שהחלום קשור לרצון שלך להתגייר, יתכן מאוד שהוא קשור. באימון אנו מתמקדים בבחירות שלנו - וכאן השאלה - מה אתה בוחר, כאשר אתה ער? מה הרצונות שלך? מה אתה מרגיש צורך לעשות? נראה כאילו אתה מחכה לחלום שיאמר לך להתגייר. זו יכולה להיות הבחירה שלך בלי הצדקות נוספות- אילו החיים שלך והערכים שלך.

bridges

New member
אני אגלה לך סוד...

... הפרשנות הכי טובה לחלום היא הפרשנות שלך. יכול להיות שזו הנשמה של הסבא רבא שלך שבאה לומר לך משהו (ואני בהחלט מאמין בזה) ויכול להיות שזה הרצון שלך. מה זה באמת משנה? יש כאן משהו שאומר לך להתגייר ואני חושב שאתה רוצה להקשיב לו. בהצלחה, רונן

isaacm

New member
גדול ../images/Emo13.gif

אז ככה, בדיוק עכשיו היה יום הכיפורים של היהודים. זה היום הכי קדוש ביהדות (כך אנשים אומרים) וגם אומרים שהמשמעות של היום הזה שהוא כמו פורים (כְפּוּרִים) ואז, כולם מתחפשים
אז הנה אתה לפני גיוס ותמיד רצית להתגייס ואתה עומד בפני בחירה חשובה. ורציתי לכתוב לך שזה מאד יפה שחיברת איש זקן עם טלית קרועה שמסתכל עליך עם המצב העכשווי שלך. אתה יודע, גם אם אתה לא יהודי - שתהיה לך שנה טובה
איציק

למעלה