עזרה בבקשה- דחוף

עזרה בבקשה- דחוף

הבית של אמא שלי ברמלה, עם הגינה וכו', הותקף במכת קרציות קשה, ולכן אחי הזמין מדביר שירסס שם ויקטול את הקרציות. אני רוצה לציין שאחי, אחותי, אימי ושני הילדים הקטנים של אחותי (אחד חולה אסטמה) גרים שם. אתמול המדביר הגיע, והדביר, והוא אמר לא להתקרב לחומר במשך 4 שעות. אחרי 4 שעות תושבי הבית יצאו ואפילו היום הם טוענים שהמקום סובל מריח חזק וחונק, ושהם סובלים מכאבים בריאות ומסחרחורות. ניסיתי לחפש מידע על זה ולא מצאתי. בבקשה, אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות בנדון, ו/או להפנות אותי למקום הנכון שבו יאמרו לי בדחיפות מה לעשות ושיסבירו לי ת'בעייה. תודה רבה לכם.

לא ממש קשור

כדאי מאוד שיפנו למשרד הבריאות, וכמובן למדביר עצמו. אני מקווה שמדובר במדביר עם רשיון. בינתיים, מאחר והם לא מרגישים טוב, מוטב שיפנו לרופא (של אנשים), או לבית חולים. אין סיבה לשחק עם זה, ואסף הרופא נמצא קרוב.

אוקיי

תודה רבה. מאחר שכרגע (21:00) הן מרגישות טוב יותר אז הן ויתרו על ההצעה להיבדק או אולי ללכת למיון. אני מקווה שהכל יהיה בסדר איתן. בקשר למדביר- אינני יודע אם יש לו רשיון- הן לא טרחו לבדוק את זה, ואני מניח שמאחר והוא היה זול אז הן שכרו את שירותיו. בכל אופן, תודה רבה על התגובה. אעדכן אם יקרה, חלילה, משהו.

למעלה