עזרה בבקשה בשפת C

GIOVANINI

New member
עזרה בבקשה בשפת C

1) ביקשו ממני לכתוב איזה תוכנה והצלחתי אבל אני צריך להשתמש בIF שלא למדתי עוד ואין לי מושג איך אני משתמש בו אני רוצה להשתמש בIF כאשר Seconds שלי גדול מ60 seconds>60 להגדיל את הminutes ב-1 Minutes=Minutes+1 וגם להוסיף לשניות את השניות שנשארו Seconds=seconds-60. כלומר אם נותנים לי 50 שניות להוסיף לזמן שעתיים 43 דקות ו20 שניות יצא לי שעתיים 44 דקות ו10 שניות ולא שעתיים 43 דקות ו70 שניות כנל גם לגבי MINUTES כאשר MINUTES<60 להוסיף ל-HOURS 1 כלומר HOURS=HOURS+1 בבקשה תעזרו לי איך כותבים IF בשפת C 2) אחרי שאני מריץ את התוכנית בלי DEBUGGING איך אני מדפיס את הפלט השחור??? אני משתמש ב-VIRTUAL STUDIO 2005 תודה מראש למי שעוזר ועונה

Okuryo

New member
../images/Emo119.gifלמה שמישהו ירצה לעזור לך,

עם גישה כזאת? אפילו שעה אתה לא מחכה?

freak2100

New member
ואתה מאוד "נחמד"

קודם כל, אתה לא בפורום הנכון - שאלה על C צריכה להשאל בפורום שפות תכנות, בפורום הזה הדגש הוא על הצד האלגוריתמי-רעיוני-מתמטי... דבר שני, בפורום אתה לא מחכה שעה לתשובה, אתה מחכה יום. אם לא עונים לך אחרי יום וההודעה עברה לעמוד השני, אתה מקפיץ אותה. אם עובר עוד יום וההודעה שוב עברה לעמוד הבא - אתה שוב מקפיץ. ככה זה עובד בפורומים. דבר שלישי, גם אם אף אחד לא עונה לך - אתה לא ישר הולך ומעליב את חברי הפורום. אתה פשוט לא מבין את העקרון הבסיסי של פורום - קודם כל, כולם פה נמצאים על בסיס התנדבותי, ככה שאף אחד לא חייב לך כלום. דבר שני, האנשים פה נמצאים כשיש להם זמן, לא כשזה נח לך. דבר שלישי, לא כל אחד יודע לענות על כל שאלה, אתה צריך לחכות שמישהו שיודע את התשובה ויש לו זמן יענה לך. פורום זה לא צא'ט. אתה שולח את ההודעה ומחכה. היא מופיעה פה, היא לא תברח אם לא יענו לך מיד. בקיצור, עשית הרבה מאוד טעויות, תלמד להבא...

1ca1

New member
אוקיי

דבר ראשון, אל!! תשתמש בVS לפיתוח של C (אם אתה עושה CPP עם STL וMFC לוינדוס או C-sharp אז אולי כדאי לחשוב), עדיף אקליפס (חינמית וסבבה, ויש גם פורטים של הgcc לוינדוס אם אתה צריך (למשל minigw או cygwin) או dev-c או אפשר האמתי סי עם אנג'וטה/נוטפאד, לא צריך איזה IDE מפוצץ (אלא אם כן זה פרוייקט כבד), ובקיצור, אם אחרי כל הבלאגן הזה אתה עדיין רוצה לפתח בVS, אז לפחות תעבוד בVS6, לא בגירסאות הדוט נט למיניהן (ואתה צריך לזה סיבה אמיתית גדולה, למשל חיוב בפיתוח של תוכנה לחלונות בהתבססות על חלונות ולא יוניקס). דבר שני, לגבי הif, המבנה מאוד דומה לכל שפה אחרת if (condition) { } else if (condition) { } else { } כמובן יצא דפוק בטפוז, אני בטוח שתסתדר. לגבי התרגיל שלך, פשוט תעשה שלוש קאונטרים לדקות,שניות ושעות ותעשה איף על השניות (ד"א לפי תיאור התוצאה שלך יצא לך סבבה, להזכירך אין דבר כזה בשם 70 שניות בדקה). לגבי ההרצה, עוד פעם תלוי מערכת, כעקרון אם אתה עובד בניקסים למיניהם (לינוקס או יוניקס), פשוט תריץ את הקונסול עד לתיקייה שאליה עשית את הקומפייל (נניח עשית gcc Time.c -o Time.o, אז לאותה תיקייה של Time.c), ותרשום Time.o וזה יריץ בעצמו (יוניקס יודע להריץ כאלה דברים).

GIOVANINI

New member
תודה אבל רציתי לדעת איך אני מדפיס!! את התוכנה

לא איך מריצים לאחר הרצה איך אני מדפיס הרצה של תוכנית כלומר "המסך השחור""

1ca1

New member
וואללה, אז תסביר את עצמך

אתה יכול לעשות הדפסה לקובצה (במקום printf לעשות fprintf (אחרי שפתחת קובץ וכאלה)) ואז להדפיס את הקובץ.

1ca1

New member
בשביל C?

הסביבה כבדה מדי, לא לדבר על זה שזה נזקסופט ובשביל רישיון אתה צריך למשכן כליה או שתיים, ונוצר מצב שפרט לדברים מאוד ספציפיים (VSS זה דוגמא טובה או MFC) אין לה יתרון על האחרות (שרוב מה שפירטתי הן חופשיות וקלות) אהה, גם אין תמיכה בפיתוח ג'אווה בVS. ככה שבקיצור, VS טובה לVB ולc-sharp, לשפות האחרות, בד"כ יש דברים טובים יותר עם דיבאגרים מספיק טובים (פעם אולי לא היו דיבאגרים ברמה של VS, היום כבר יש).

למעלה