עזרה בבעיה בהתקנת win 2000

tzafrir

New member
עזרה בבעיה בהתקנת win 2000

חברים! האם מישהו יוכל סוף סוף לפתור לי בעיה שכל אחד מנסה לברוח ממנה. אפילו אותו יצרן bios של המחשב שלי מתחמק ומתחמק. לרשותי מחשב סלרון 500. בעת התקנת מערכת ההפעלה win 2000, המחשב הראה מסך כחול שבו הוא מציין שעליי לעדכן את הbios שלי. סוג הbios שלי הוא: award, והמספר הוא: 2A6LGF2DC-01. נכנסתי לכל מיני אתרים אך אין בשום מקום את הדריבר המתאים. אולי מישהו ממכם נתקל בבעיה הזאת ויוכל לעזור בעניין. הדבר מאוד חשוב עבורי. תודה.

jumpgate

New member
נסה את זה

תקליק על התמונה ותבדוק אם אתה מזהה את הלוח שלך

qazqaz

New member
לא תאמין, אבל יש לנו אותו לוח-אם

לפי הקוד שנתת, יש לך לוח אם MSI 6156 . ועכשיו אני הולך לעשות אותך מאושר: אפשר לעדכן אותו אוטומטית אונליין, ע"י כלי שתוריד מהאתר של MSI . הכלי הזה נקרא לייב-אפדייט (כן, כמו של נורטון...) וישתמש באקטיב-איקס כדי לטעון עצמו למחשב שלך, ואז תהיה לך תוכנה על המחשב שתעשה זאת עבורך. עובד פיצוץ. קבל לינק לדף הזה באתר שלהם נ.ב. פששש... לא יאומן איזו מקריות.... חחחח 2A6LG (חמשת הסימנים הראשונים) הוא הקוד של יצרן הלוח, והדגם הנ"ל.

jumpgate

New member
זה הקוד של ה CHIPSET

ולא של הלוח (במקרה שלכם VIA APOLLO) הקוד של יצרן הלוח הוא שתי האותיות הבאות

tzafrir

New member
הורדתי את התוכנה אך עדיין אותה הודע

תודה על העזרה אך עדיין אותה הודעה עם מסך כחול שאומר שה-acpi לא מתאים וגם הbios. נכנסתי לאתר של התוכנה לתוך האופציה של הBios אבל שם לפי הלוחות ודברים לא מוכרים לי. וכידוע לך אני לא רוצה לשרוף את לוח האם. בסך הכל אני רוצה לעשות upgrade, למה זה כל כך קשה. האם יש לך עצה כיצד להשתמש לאחר שהורדתי את התוכנה. בתודה מראש

jumpgate

New member
זה לא האתר המתאים למחשב שלך

נסה את הקישור בתגובה הראשונה שלי

tzafrir

New member
באמת אותו מספר bios אבל...

כאשר הורדתי את הקובץ award.zip שציין בדיוק את מספר הbios שלי, לא הצלחתי להריץ אותו על המחשב שלי. כלומר, ברגע שלחצתי עליו הוא רשם לי שזוהי תוכנת dos. איך אני אמור להריץ אותו כדי שיעדכן את הbios. תודה על העזרה, מקווה שתגאל אותי מהסיפור המעצבן הזה של ההתקנה.

למעלה