עזרה בבניית אתר

© RoNa

New member
עזרה בבניית אתר

שלום לכולם
אני עובדת במקום שיקומי שהוא בעצם תעסוקה שיקומית. אני רוצה לבנות אתר עבור המקום בכדי לקדם ולפרסם את המקום והמוצרים. האתר צריך להיות פשוט, אסטתי וידידותי למשתמש. נאמר לי כי ישנם סטודנטים שצריכים לעשות פרוייקטים של בניית אתרים, והם יהיו מוכנים לעזור לנו ובכך נעזור להם
מישהו יודע איך אני מגיעה למישהו כזה? כל עזרה בבניית אתר עבור האגודה תתקבל בברכה. אשמח לכל כיוון, רעיון או טיפ. תודה

romi1304

New member
יש לי טיפ, אבל אני בספק שאת תאהבי

עד כמה שאני מכיר סטודנטים שלומדים עיצוב מולטימדיה (ואני מכיר רק כאלה שלמדו בשנקר) הם אנשים שבמהלך הלימודים שלהם ישנים בערך שעתיים בלילה טוב. יש להם כל כך הרבה שיעורים ועבודות, שלא לדבר על כך שרובם המוחלט גם עובד במקביל למחייתו שאין להם זמן לנשום. מה שאני כן בטוח בו זה שאף אחד מהם לא יכול להשקיע זמן נוסף לכך בשביל לבנות אתר בהתנדבות לאף אחד. מי שאמר לך דבר כזה דיבר לא על מעצבים אלא על אנשים שעוברים קורסים קיקיוניים של בניית ותכנות אתרים, קורסים של כמה שיעורים עד כמה חודשים של שיעור או שניים בשבוע. אז מה שאת צריכה לעשות זה לחפש מוסדות שמעבירים קורסים כאלה ולבקש ממישהו שלומד שם שיעזור לך לבנות אתר בשביל התיק עבודות המפואר שיהיה לו אחרי הקורס. אתר יפה או טוב את לא תקבלי, אבל מצד שני, בשביל הכסף שאת רוצה לשלם להם, כנראה שזה לא ממש בראש מעינייך.

למעלה