עזרה בבחירת PPC

archimedezzz

New member
עזרה בבחירת PPC

שלום! אני מאוד מעוניין לרכוש מכשיר אשר ישמש עבורי ככלי עזר להתארגנות. מאחר ואני דיסלקט עם כל קבלה אפשרית אני מסוקרן במיוחד לגבי מכשירים בעלי יכולת הקלטה המשולבת ביומן ממש. הכוונה לPPC שבנוי כך שבנוסף על ההקלדה של המטלה הספציפית לגבי יום ושעה ניתן יהיה גם להכנים אינפורמציה קולית אשר תשמע אוטומאטית כאשר מקישים על היום/שעה המדוברים. אפשרות לתזכורות קוליות בזמנים שנקבעים מראש גם כן מאוד נדרש. כל השאר מבחינתי כמובן -אקסטרות מבורכות אך עניין היומן והנוחות של השילוב בינו לביון בטייפ הוא הכי חשוב. האים יש מי שמכיר מנסיון עבודה מכשירים כאילו? אשמח לכל עזרה ואינפורמציה לגבי דגמים,מחירים וכו תודה רבה גיל

archimedezzz

New member
1500-3000

איני ממש מבין בפוקטים, אולי ניתן גם בפחות ? אבל במקביל אני שואל: מה אקבל בעבור יותר ? -מה שבטוח אתה עונה מההההרררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YanivZX6R

New member
אם אינך מבין אני מציע

להתחיל לקרוא את המאמרים בפורום ובאינטרנט רק כדי להבין מה זה PPC. מה שאתה מבקש זה תוכנה, אני לא מכיר כזו תוכנה אבל שווה לבדוק ולראות אם קיימת. מכשיר יקר יותר אומר בדרך כלל תוספות ומעבד חזק יותר.

mikeoreli

New member
תשובה

הפיתרון שלך הוא תוכניתי. בכל הפוקט פיסי יש מעין "טייפ מנהלים" (תוכנה) מובנה אך הוא לא ממש מתאים לדרישות שלך. אתה צריך מכשיר עם רמקול חזק וברור ומיקרופון סביר. מי שיש לו מכשיר עם תכונות טובות אלו מוזמן להמליץ עליו וארכימדז. לגבי תוכנת הניהול של היומן דרך הקול אז תכנס לאתר www.pocketgear.com ותקיש "Voice orginize" כך אני עשיתי ומצאתי כמה תוכנות שיכולות לעזור לך. בינהן Speereo Voice Organizer . התוכנות האלו עולות כסף ולכן אתה צריך להכליל אותם גם בתקציב שלך. לגבי תוספות במחיר - ככל שאתה עולה במחיר אתה מקבל מעבד יותר חזק, יותר זיכרון, שן-כחולה, WIFI ועוד תוספות למיניהן. אני חייב לציין שהמחיר שציינת הוא נמוך יחסית למכשיר חדש. עליו תצטרך להוסיף עוד עברית, מגן מסך, נרתיק נורמלי, כרטיס זיכרון שאתה חייב בגלל ההקלטות הרבות, תוכנת ניהול היומן עם הקלטות - אם אתה מסתכל על מכשיר חדש פשוט ביותר עם כל אלו אז מצפה לך הוצאה של כ2500+ ש"ח.

ron20

New member
כל פוקט פיסי

יתן לך אפשרות לשילוב הקלטה קולית בפגישות, מזכרים, וכתובות. מובן כי גם את כל הצרכים של ארגונית. את כל זה אגב, פוקט PC נותן כבר שנים, היום זה זול יחסית ועם יותר אפשריות אלחוט מולטימדיה והרחבה ... נסה לקרוא יותר חומר ותתמקד על צרכים נוספים שודאי יהיו לך.

למעלה