עזרה בבחירת תיק...

נועם19

New member
עזרה בבחירת תיק...

יש לי חבר שטס חודש למזרח והחלטנו (החבר'ה) לקנות לו תיק טיולים... אנחנו מתלבטים בין Lowe Alpine שירוקי לdeuter אייר קונטקט.. אנא עזרו לי/לנו... תודה

jeshu

New member
תיק זה אישי כמו נעליים הוא צריך למדוד לבד עם משקל בתוך התיק ולראות מה מתאים לו.זו פונקציה של מבנה גוף,גובה וכו'. תנו לו צ'ק.... שאלה:למה הוא צריך תיק (גדול?)?מה הוא מתכנן?

נועם19

New member
הוא מאלה שאוהבים לטייל...

הוא עשה את חוצה ישראל.. וכמעט אין מסלול בגולן שהוא לא עשה.. עכשיו הוא פונה לאיזור הנגב.. והוא לפני גיוס(במרץ..) אז הוא יוצא לחודש למזרח...

shaishoo

New member
בעיה עדיף לקנות יחד איתו

2 התיקים הם של חברות רציניות, בבחירת תיק יש כלל אחד מנחה והוא הכי חשוב ..מה שקובע זה הנוחות ולא המחיר (למרות שמנסיו המחיר מכוון לפעמים למה יותר נוח..לפחות לכיס) , בכל אופן תחשבי על זה ככה אם החבר טס למזרח ורק לחודש זה פחות קריטי כי בדר"כ חברה טסים לחצי שנה ויותר ואז הם לא רק קונים תיק הם קונים בית שילווה אותם, אבל אם החלתטם להשקיע אז עד הסוף. העניין הוא שאותו חבר צריך לשים את התיק על הגב עם איזה 10 ק"ג לפחות משקל (כל החנויות הריצינים מחזיקות משקולות שונות בשביל לדמות תיק מפוצץ) ולראות כמה זה נוח לו.. אז לצערי מה שאני ימליץ לך זה לשאול את המוכר מנסיונו איזה תיק רוב האנשים לוקחים (כלומר מתאים לחלק גדול של האוכלוסיה) וקונה אותו.

usertapuz

New member
הוספת התלבטות למדורה

אני מוסיף המלצה לתיק נוסף, של חברה חדשה יחסית בארץ, אשר יכול להוות מתחרה שווה כוחות לתיקים שהזכרת, הן מבחינת איכותו והן מבחינת המחיר. מדובר בתיק של חברת millet הצרפתית הנקרא nanda 70+10. זהו תרמיל מסעות מקצועי העשוי מחומרים איכותיים ומערכת גב ABS. לפרטים נוספים: http://www.lapidot.net/store/ecomer_viewitem.asp?idproduct=1057

למעלה