שלום, אני מתלבט בבחירת נגן , בין אייפוד (אם איי פוד אז נראה לי מיני יותר מזה לא צריך) ובין IRIVER או בכלל NOMAD ZEN בבקשה תעזרו לי להחליט אני לא רוצה לזרוק כסף סתם.
5 ג'יגה בשבילי זה ממש מספיק לי בגלל זה אני חשבתי על איי פוד מיני ו1700 שקל זה לא הולך ברגל בגלל זה אני רוצה ייעוץ מאנשים שיש להם אולי את המכשיר ולייעץ לי אני צריך יכולת הקלטה, ורדיו וגם אפשרות לחיבור באותו בIRIVER זה בא מובנה ובאייפוד זה בשלום נוסף אז אנא עזרו לי להחליט
אם אתה צריך רדיו והקלטה (ו5 G מספיק לך) אני חושב שאין בכלל מה לדבר IPOD לא נותן את הדברים האילו ככה שהוא די יורד מהפרק. לדעתי ה IRIVER יתן לך את התמורה המלאה.
הוא קטן , הוא מעוצב ממש יפה , השליטה שלו נראת מעולה , ויש לו דברים שאין לאייפוד מיני: 1) מסך ציבעוני (הצגת תמונות \ סרטונים..) 2) רדיו מובנה 3) סוללה נשלפת 4) תמיכה ב WMA 5) הקלטה ( קול, רדיו, LINE IN )
הממשק הגראפי והצבעוני שלו ממש משך אותי, ופס נגיעה הזה מזכיר את השליטה של האייפוד, ולדעתי רדיו מובנה זה נחמד .. והעיצוב של נראה טוב לדעתי.. אז זהו , אם היה מספיק לי 5GB אני חושב שזאת הייתה הבחירה שלי , עם כל הכבוד לאייפוד מיני. אבל במכשירים מעל ל 5GB הייתי בוחר את האייפוד 20GB שלי ולא את האייריבר הגדול והמגושם.
היה לי עד היום נגן MP3 פשוט 512 מגה והוא הספיק לי בערך ופתאום הוא נעלם לא יודע אחותי עשתה בלגן בחדר ונעלם. ואני לא יכול להתסדר בלי מוזיקה ועכשיו חשבתי לעלות כמה רמות וישר חשבתי על האיי פוד והקריאטיב וראיתי שהראיטיב מגושם מידי והוא ירד מהפרק עכשיו נשארו איי פוד איי ריבר וריו נראה לי ריו הוא פשוט מידי ולא מפספק את מה שאייפוד ואיי ריבר כן כעת נשארו שניהם אני צריך בעיקרון עד 5 ג'גה יספיק לי ועוד ישאר ג'יגה אחד פנוי לדעתי, אני צריך רדיו שאם ימאס לי מהמוזיקה , אני צריך הקלטה כי אני לומד ואני מקליט את ההרצאה ולאחר מכן בבית מסכם אותה. אההה ושכחתי באותו לא בא לי לקנות MP3 אז שתהיה אפשרות לחבר דרך תחנת רדיו ולשמוע בדרך MP3. עכשיו בקשה אולי תוכל לעזור לי יותר?
ראשית אני לא מסכים אם ההבחנה שהריו פשוט מדי - אנשים שיש להם אותו מאו מרוצים ובביקורות הוא מקבל ציונים טובים מאוד. אני מניח שאתה מדבר על הקטנים כלומר מדובר ב IRIVER H10 מול ה IPOD MINI את הפיצרים שאתה צריך יש לך ב IRIVER כי ב POD אין רדיו ואין הקלטה ככה שלטעמי אם זה חשוב לך אז כבר החלטת (למרות שאפשר להוסיף ל IPOD את הפיצר שמקליטים איתו ולהרצאות זה נחשב באיכות סבבה) לנגן לרדיו אמנם עם ITRIP זה הכי קלאסי כי זה מתלבש יפה על ה IPOD אבל יש גם אופציות שפשוט מתחברות לכל מכשיר (מחברים כמו אוזניות) ככה שזה לא צריך להיות שיקול אבל IPOD זה IPOD ויש לו ערך מוסף בממשק המצויין ובשיק היוצא דופן. כאן אתה צריך לשאול את עצמך את השאלות ובחור מה עדיף... (אגב לא הייתי יורד מה RIO כלכך מהר)
אתה יכול להגיד לי האם אתה מרוצה מהIPOD? והאם הוא עדיף על הריו ולמה? עכשיו לגבי מישהו שאמר כאן בהתחלה שהריבר הוא "המכשיר" יש לך איפוד שאתה אומר? כאילו מניסיון?
אני מרוצה מה IPOD (כן יש לי IPOD דור4 40GB) למרות שאת המתחרים (IRIVER למשל) לא היה לי להרבה זמן - פשוט שיחקתי איתם קצת (יש לאחות של חבר שלי IRIVER) עכשיו לגבי זה שמישהו אמר שהריבר הוא "המכשיר" - זה סתם מילים - בצורה דומה אפשר לומר על כל מכשיר ועל ה IPOD אפשר גם לומר ש 8מליון איש לא טועים... אתה מכיר את הפיצרים - עכשיו נשאר לך רק לבחור. הייתי ממליץ שתנסה כל אחד קצת אבל הבעיה זה שאין מספיק מקומות שיתנו לך לשחק במכשירים השונים.
בקיצור אני מתלבט בין אייפוד מיני לבין האייריבר. מה שבעצם מושך אותי לכיוון האייריבר זה שיש שם רדיו ומקליט מה שבאייפוד אין, באייריבר יש מסך צבעוני אבל זה פחות משעותי, לאייפוד ניתן לחבר תוספות אשר יאפשרו שמיעת רדיו והקלטה אבל זה כסף נוסף בקיצור מישהו שיש לו את שני המכשירים הנ"ל יכול אולי לתת עצה??? בבקשה
מכשירים שעושים את אותה העבודה.... :-\ אבל, תפעיל שיקול דעת. שני המכשירים נחשבים מצוינים, איכות קול טובה וגב טוב. תשב עם עצמך, תרשום רשימת תכונות שאתה באמת מחפש, ולפי זה תחליט.
אני מתכוון שראה את שניהם והתנסה בהם. בעיקרון מה שאני לא יודע אם לאייריבר יש אפשרות שדרוג תוכנה מהאינטרנט? האם הוא מציג סרטונים? ו....בכל זאת אייפוד זה אייפוד אבל נראה לי שבמקרה הספציפי בהתלבטות שלי בין מיני לH10 אני אלך על הריבר כי הוא יותר מתאים לתכונות שלי למרות שאפשרת לקנות לאייפוד את המוצרים הנלווים העונים על צרכיי
לדעתי אם אחרי שראית את הנתונים היבשים ואת ההשוואות בינהם (והם באמת נורא דומים מבחינת נפח, גודל, מגע וכו') אז אני ממליץ לך לגשת לחנות שמוכרת את הH10 (באג לדוגמא) ולחנות שמוכרת מיניפודים (שקם אלקטריק לדוגמא) ולבקש לשחק איתם. ואז תראה כבר את הנוחות ממשק של כל אחד מהם, את הנוחות של המכשיר פיסית ביד, ואם יאפשרו לך אז גם לבדוק את הרדיו בH10 ולעשות השוואות שמע בין הH10 למיניפוד.