עזרה בבחירת נגן

עזרה בבחירת נגן

שלום. אני מחפש נגן בעל נפח זכרון של 16 עד 30 ג'יגה. על איזה נגן היתם ממליצים לי? אני מחפש את הנוח ביותר, העמיד ביותר. חשבתי על קניית נגן ipod, אבל האם זה הוא הנגן הטוב ביותר? האם היתם ממליצים על נגן אחר? תודה, אלעד

מה אני מחפש:

מחיר מקסימום: 1500 ש"ח תמיכה בסוגי קבצים: לא צריך גודל מסך: לא משנה נפח זכרון: 16 ג'יגה אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זכרון: לא צריך תוספות: לא צריך תמיכה בעברית: שמות השירים (כדאי, אם כי לא חובה) מקור אנרגיה: עדיף סוללה רגילה להחלפה, אם כי אפשר גם סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: לא משנה פורמטי מוזיקה נתמכים: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC (כולם) חיבור לרשת: ללא סידור בנגן: לפי תיקיות דברים שלי חשובים בנגן: אורך חיים ארוך (שלא יתקלקל כעבור שנה), שיהיה נוח לשימוש, שגודלו הפיזי יהיה יחסית קטן ונוח (אהבתי את העיצוב והגודל של ה-ipod nan) אלעד

or121210

New member
מה?! למה?!

אייפוד לא תומך בפורמטים הנ"ל, אני כמעט בטוח שאין לו עברית בכלל, הוא לא ממיין לפי תיקיות, והכי חשוב, יש עוד מלא נגנים בשוק שלדעתי יותר טובים מאייפוד.

ykro

New member
...

לפי המחיר, אתה יכול לקנות טאץ'.. אם אתה אוהב אייפוד, את הסאוונד שלהם ואת הממשק - שווה לך להשקיע.. אני אישית לא אוהב אייפוד, וקניתי את הcowon d2 (נראה לי שהחברה cowon צריכה לשלם פה לכמה נציגים שכותבים), אני מרוד מרוצה - מה גם שהipod גדול יחסית.. בcowon יש חריץ להרחבה, למרות שלא רצית - אבל זה תוספת טובה.. יש רדיו שאין באייפוד, ובאייפוד יש wi fi ככהשאתה יכול לגלוש איתו.. בגל אופן, לדעתי cowon יש סאוונד יותר טוב, אם כי ראיתי ביקורות טובות גם על הcreative zen החדש וגם על הcreative zen X-Fi

or121210

New member
אמרתי כבר ש-COWON משלמת לי בביסלי ../images/Emo6.gif

ל-TWEEG בבמבה, ויאיר ירד בגללם על מקרר קרמבואים. יש גם תשלומים בביגלה

למעלה