עזרה בבחירת נגן

GaLevY

New member
עזרה בבחירת נגן

אז ככה, לאחר מעל שנתיים של שימוש ב- Sansa E250 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. קודם כל אני אציין שהמטרה שלי היא לקנות את הנגן בארה"ב, כשאני אהיה שם עוד חודש, מה שמן הסתם נותן לי יותר אפשרויות בחירה ומחירים מוזלים מהארץ. הדרישות שלי הן כאלה: - מחיר של עד 1000 ש"ח - נפח בין 16GB ל- 30GB - תמיכה מלאה בעברית (לפחות בשמות השירים, תפריט לא חובה) - זמן סוללה סביר - עדיפות לנגן פלאש - עדיפות לתמיכה בתגיות, ולהעברת קבצים ללא תוכנה ייעודית האופציות שכרגע אני מתלבט ביניהן: - Cowon IAudio A3 - איכות סאונד מעולה, נראה מצוין חיצונית, והבנתי שיש לו וידאו פיצ'רים די מטורפים (פחות חשוב לי מסאונד). הבעיה הוא שהוא די גדול פיזית, זמן סוללה קצר ביותר (משהו כמו 7 שעות), ולא נוח לשימוש (ג'ויסטיק מציק לעומת הגלגלת שהייתי רגיל אליה ב- Sansa) - MIcrosoft Zune - עיצוב מגניב, ממשק די טוב,שכולל גם WiFi (אני לא בטוח מה היכולות והמגבלות שלו), איכות סאונד טובה. חסרונות : גם די גדול פיזית, תמיכה יחסית מוגבלת בקבצים, העברת קבצים עם תוכנה מיוחדת - Sandisc Sansa View - בעצם סוג של דור חדש של סדרת E: מחיר זול, מסך מעט יותר גדול (מה- E250), שימוש נוח כרגיל וזמן סוללה מצוין. חסרונות - הבנתי מהרבה ביקורות שקראתי שהוא די מלא בבאגים לא קטנים(אפילו יותר מה- E250), ובעצם לא מהווה שום שדרוג מהותי מלבד הנפח שלו. מעוניין בעיקר לשמוע תגובות מכאלה שיש להם את אחד הנגנים האלו, או מכירים אותם טוב. כמובן הצעות לנגנים נוספים יתקבלו בשמחה(גם לכאלה שלא נמכרים בארץ ועונים על הדרישות). תודה מראש,

tweeg

New member
תגובה

א.קניה בחו"ל מורידה את האחריות לכל הנגנים חוץ מהאיפודים לדעתי זה מוצר שהאחריות היא חובה בשבילו,החלטה שלך ב.לפי דעתי שלושת הנגנים לא מתאימים לדרישות ג.לדעתי הd2 מתאים בצורה יותר טובה עיברית,סוללה,פלאש,תגיות,העברה ללא תוכנה,עונה. תגיות(עובד בדואל נכון?)אז נראה לי בסדר נפח אמנם מגיע רק ל16,אבל עם כרטיס זה 32/48 ואני לא חושב שזה צריך להוות בעיה אני לא מבין איך הגעת אליהם לפניו,במיוחד שהם לא מתאימים כ"כ אמנם הוא פחות נפוץ בחו"ל,אבל אפשר להשיג אותו

GaLevY

New member
מה הכוונה בלא מתאימים לדרישות?

על אילו מהדרישות? מבחינת מחיר? כי הסתמכתי על מחיר בחו"ל. לגבי האחריות, ככל הנראה זה מחיר שאני מוכן לספוג, בכל זאת אני חוסך ככה כמה מאות שקלים על רוב המכשירים בטווח מחירים הזה, אבל אולי אני אשקול את זה שוב. לגבי iPOD - הנגן האחרון שאני אקנה. לגבי הנפח, אני מוכן להתפשר על נגן טוב שמגיע ב- 16 אם הוא עונה על הדרישות שלי, לעומת אחר ב- 30. בכל מקרה אני לא בונה על עניין כרטיסי ההרחבה ממש.

tweeg

New member
פלאשים,עיברית

גדולים פייזית,מסכים גדולים,די מיותר לדרישות שלא כוללות וידאו. מחירים לא בדקתי. הייתי משווה מחירים לפני וויתור על אחריות,אולי זה לא כזה הפרש. לא הייתה פה שום המלצה על האיפוד. מגיע ב16 עם הרחבה של 16/32,זה די משמעותי למה לא לבנות על הרחבה?

GaLevY

New member
כמו שאמרתי, עניין הנפח פחות משנה לי

דבר ראשון, מה בהודעה שלי גרם לך לחשוב שאני בת? ציינתי בהודעה שאני משתמש שנתייים בנגן של 2GB, אז 16 או 30 GB הם בכל מקרה שדרוג רציני בשבילי. אשמח לשמוע עוד הצעות, והאם ה- D2 הוא באמת לא נוח לשימוש כמו שאומרים במבחינת הכפתורים והג'ויסטיק?

tweeg

New member
השם,וכותבים אוטומטית לבנות.

הוא מסך מגע.אל תקשיב לאנשים בזאפ.

יאיר B

New member
טוב, זה פשוט.

אם עברית חשובה לך - הזון נופל כי אין עברית. תגיות לכולם כיום יש (גם לאיאודיו אגב). בהנחה שאתה לא מדבר על וידיאו (אם כן - A3 זה יופי של בחירה)ואתה מוכן להסתפק ב-16GB פלאש, אז הטוב ביותר הוא I7 (זה כבר נהייה תקליט שבור). עונה על כל הדרישות שלך. דע: הוא לא מתאים לוידיאו, רק למוזיקה. לא יודע איפה להשיג אותו בארה"ב וכמה הוא עולה (אבל בטח פחות מאשר פה הוא עדיין בתקציב שלך).

למעלה