עזרה בבחירת נגן MP3.....

עזרה בבחירת נגן MP3.....

אני מתלבט בין הדגמים הבאים (בקישורים) הדרישות שלי מהנגן (לפי סדר עדיפות) 1. שמירה ושמיעה נוחה של מוזיקה (ממשק נוח) 2. שמירה של DATA 3. 1000 שירים ויותר 4. אפשרות לחיבור של רמקולים חיצוניים 5. לפחות 10 שעות מוזיקה (סוללות) 6. רדיו FM 7. אחריות 8. תקציב עד 300$ 9. דגם עדכני (דור אחרון) ולא דגם ישן... (לא הצלחתי להבין ממה שמפורט בדגמים שבקישור) אני יוצא מנקודת הנחה ששתי החברות איכותיות מבחינת סאונד... הקישורים המצורפים זה מה שהצלחתי לסנן לעצמי, ואלו הן החברות שאני מעדיף (אולי מישהו יוכל לשכנע על חברה אחרת?) הקישורים הם גם המקום ממנו אקנה את המכשיר... אין לי נסיון עם נגני MP3 אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות מתוך נסיון רב יותר....

איפוד מיני 2 תפור עליך

1. לאיפוד יש את הממשק האלגנטי והמוצלח ביותר 2. משמש כהרדיסק לכל דבר וגם שמירת מסמכים כתובות ותאריכים 3. 1000 שירים ויותר - איפוד מיני 6 גיגה ממלא הרבה יותר , 4. אפשרות לחיבור של רמקולים חיצוניים - בוודאי 5. לפחות 10 שעות מוזיקה (סוללות) - 18 שעות נגינה רצופה 6. רדיו - אין וגם מיותר לדעתי 7. אחריות - אחריות בינלאומית 8. איפוד מיני 6 גיגה עולה 250 דולר ו4 200 דולר. 9. דגם עדכני - רק עדכני איפוד מיני דור שני.

יש אפשרות לחבר למיני אביזרים כגון

משדר FM כמו שאפשר לחבר לפוד ה"רגיל"? (שמאפשר לשדר לרדיו ברכב לדוגמה?) וקושייה נוספת: מה ההבדלים בין הפוד-מיני והמיקרו של קריאייטיב מלבד האפשרות לרדיו והקלטה מהרדיו שיש בקריאייטיב (אם הבנתי נכון מהמפרטים) תודה על התשובה...

LinkTree

New member
אפשר לחבר אביזרים גם למיני

לגבי המשדר רדיו יש גרסאות יעודיות למיני. המיני של קריאטיב H10 גם צבעוני ואפשר להחליץ סוללה בקלות.

למעלה