עזרה בבחירת מקרר

meishl1

New member
עזרה בבחירת מקרר

מקרר האמקור שלי שבק את נשמתו לאחר 15 שנה ואני צריכה חדש. העומק המקסימלי שניתן להכניס מקרר למטבח ללא פירוק דלתות הוא 72 ס"מ. האמקור באמת איבד מ"גדולתו"? חוץ מזה חשבתי על מקרר LG GR-B218JVAW או AMANA GB2026 או AMANA G32026 איך השירות שמקבלים על מקררי LG? כדאי לקנות אותם? שמעתי שאסור בשום אופן להתקרב למקררי אמנה כי מייצרים אותם היום לא בארה"ב אלא בטורקיה. ישנם עוד מקררים אמינים עם הנדסת אנוש טובה ושירות טוב? ישנו מקרר שהבנתי שהוא גרמני (זה נכון?) בשם Liebherr שהוא אמנם קצת קטן, השאלה אם הוא טוב (בגלל שהוא גרמני)? אני מחפשת בעקרון מקרר עם תכולה מעל 500 ליטר. אני חייבת ייעוץ מקיף ועזרה בבחירה. זאת הוצאה רצינית בשבילי ואני מעוניינת במקרר שיחזיק מעמד שנים רבות. HELP ME PLEAS תודה מראש

המלצה

מקרר בנפח כ- 500 ליטר בעל תא הקפאה עליון הוא המקרר המשפחתי ( מתאים למשפחה בעלת 4 נפשות ) הנמכר ביותר בישראל ובצדק . בקטגוריה זו המקררים המועדפים עליי ביותר בגלל האיכות , התכנון הפנימי - הנדסת אנוש ,העיצוב החיצוני רמת צריכת האנרגיה , מוניטין היבואן ואיכות השרות הם : סמסונג , שארפ ,

meishl1

New member
מה לגבי מקררים 3 דלתות עם מקפיא תחתון? כדאי

כדאי להתייחס גם למקררים 2 דלתות עם מקפיא תחתון או שהם לא אמינים? האם נכון מה שנמסר לי ע"י טכנאי לגבי אמנה שכיום הוא לא מיוצר בארה"ב ולא להתקרב אליו? מה לגבי המקרר ליבהר? האם הוא גרמני או שהשם גרמני והוא גם כן מיוצר בטורקיה?

רוחב לב

New member
תשובה

כעת מדובר על קטגוריה אחרת. ( 600 ליטר ומעלה ) מקררי 3 דלתות בעלי תא הקפאה תחתון המיובאים לארץ הם אמנה ( אמריקאי ) ו LG הקוריאני . מקררים אלה אינם מועדפים עליי מהרבה סיבות מקצועיות . רוב מקררי אמנה מהדגמים האחרים מיוצרים במפעלי דיהו בקוריאה. בקוריאה המקררים המובילים הם סמסונג ואל.ג'י . מקרר ליבהר הוא גרמני ( לא קיים ליבהר טורקי ) והוא כבר בקטגוריה של SBS וברוחב 120 ס"מ ואיכותו משובחת, הבעיה היא מקום במטבח ויכולת תקציבית. לאלה שיכולים - מומלץ מאד.

meishl1

New member
קיים מקרר ליבהר עם דלת אחת ומקפיא תחתון ובנוס

ורציתי לדעת באופן כללי איך החברה הזאת - אם המקררים שלה - גם הקטן יותר עם תכולה של 460 ליטר הוא מקרר טוב. חוץ מזה קיימים מקררים של אמנה ו-LG, הדגמים שכתבתי בהודעה הראשונה שלי שתכולתם היא: של מקרר LG היא 584 ליטר של מקרר אמנה GB2026 התכולה 565 ליטר של מקרר אמנה G32026 התכולה 560 ליטר שלושת המקררים עם 3 דלתות - 2 עליונות למקרר ואחת תחתונה למקפיא שנפתח כמגירה. אודה לחוות דעת והמלצות באופן כללי ופרטני, וחוץ מזה, מה יותר טוב? מקרר עם מקפיא שנפתח בציר הצידה או המקפיא שנפתח כמגירה. ברור שמבחינת הנדסת אנוש טוב יותר המגירה אבל השאלה מבחינת בלאי והחזקת מעמד למשך הרבה שנים. בתודה מראש

תשובה

קיים מקרר ליבהר עם דלת אחת ומקפיא תחתון ובנוס תוכן: ורציתי לדעת באופן כללי איך החברה הזאת - אם המקררים שלה - גם הקטן יותר עם תכולה של 460 ליטר הוא מקרר טוב. לאן ארץ אהובה : אכן קיים דגם כזה ובאיכות משובחת חוץ מזה קיימים מקררים של אמנה ו-LG, הדגמים שכתבתי בהודעה הראשונה שלי שתכולתם היא: של מקרר LG היא 584 ליטר של מקרר אמנה GB2026 התכולה 565 ליטר של מקרר אמנה G32026 התכולה 560 ליטר שלושת המקררים עם 3 דלתות - 2 עליונות למקרר ואחת תחתונה למקפיא שנפתח כמגירה. אודה לחוות דעת והמלצות באופן כללי ופרטני, לאן ארץ אהובה : הקטגוריה הזו אינה מועדפת עליי מסיבות מקצועיות . וחוץ מזה, מה יותר טוב? מקרר עם מקפיא שנפתח בציר הצידה או המקפיא שנפתח כמגירה. ברור שמבחינת הנדסת אנוש טוב יותר המגירה אבל השאלה מבחינת בלאי והחזקת מעמד למשך הרבה שנים. בתודה מראש לאן ארץ אהובה : זה בכלל לא ברור וההיפך מכך הוא הנכון לדעתי מבחינת הנוחות בשימוש.

Santangelo

New member
לאן צודק - ראיתי את המקרר SBS של ליבהר

החומרים הם באיכות גבוהה מאוד - מדפים סולידיים להפליא. הזכיר לי איכות של מקררי ג'נרל אלקטריק מימים ימימה שכבר לא מיובאים מארה"ב. כמו בסמסונג ההפוך גם הליבהר ההפוך מצוייד בשני מעגלי קירור נפרדים אחד לכל תא וכל אחד מוזן ממדחס נפרד. השאלה הגדולה היא האם את הגומיות ניתן להחליף בקלות כמו בשארפ SJ2140 (הוסבר לי בחנות שבסמסונג ההפוך בשביל להחליף גומיות יש להביא דלתות חילופיות עם גומיות חדשות).

okeren2000

New member
שיקולים בבחירת מקרר

המקררים נחלקים לשלושה סוגים עיקריים בהתאם למיקום תא ההקפאה בהם: מקרר עם מקפיא עליון, מקרר עם מקפיא תחתון ומקרר מסוג דלת לצד דלת (Side by side) שבו המקפיא נמצא בצד שמאל. יש גם דגמים בני שלוש וארבע דלתות, אבל הם נדירים יותר, גדולי ממדים ויקרים מאוד. מומלץ לקרוא מדריך קנייה לפני שניגשים לחנות וכן ביקורות גולשים באתרים כמו זאפ.

ההודעה שלך מיותרת, וזאת בגלל.... היא נראה כמו פרסום לאתר שבכל מקרה נמצא בקישורי הפורום. מה שהגולשים מחפשים פה היא המלצה לקניה ,ולא מדריך לרכישה.

meishl1

New member
אני מסכימה עם חובב ציון ואודה לחוות דעת אוביי

אני מסכימה עם מה שכתב חובב ציון ואני צריכה חוות דעת אובייקטיביות לגבי המקררים הן מבחינת הנדסת אנוש והן מבחינת איכות, שירות ותמיכה אמינים אודה לכל אינפורמציה

3תיתי

New member
לי יש אמנה BX518VW

אני סבורה שזהו הדגם. המקפיא למטה.(שתי דלתות) קניתי לפני כשש שנים (באינטרנט, אגב). מאד מאד מרוצה! המקפיא התחתון מאד נוח לי. הסידור הפנימי מתאים לי וניקוי פשוט וידידותי. אני חושבת שיוצר בארה"ב. אינני יודעת מה קורה עם אמנה כיום, אבל הקניה הזו הצליחה לי.

אשבורן

New member
בחירת מקרר

גם אני מתלבט עכשיו בבחירת מקרר. מקרר ליבר מיוצר בגרמניה ונחשב למקרר מצויין. אבל הוא יקר יחסית, קטן בנפחו (450 ליטרים), וגבוה (לאנשים בעלי גובה בינוני קשה להגיע למדף העליון). קראתי הרבה חוות דעת שליליות על LG, ויש לי מעט ניסיון אישי רע איתו. אני מעדיף לא לקנות מקרר שיוצר במזרח הרחוק, אבל אין לכך סיבות מבוססות (בקרת איכות פחות טובה?). אני נוטה לבחור שוב את האמקור החדש (550 ליטרים) בגלל שהוא מותאם לתנאי החום בארץ, יש לו סידור פנימי נוח, יש טכנאים רבים שיודעים לתקן אותו, והשירות יחסית זול. בנוסף, אמקור מיוצר בארץ (לי זה עדיין משמעותי...), והם נותנים עשר שנות אחריות. אשמח לקבל חוות דעת על כך.....

למעלה