עזרה בבחירת מקצוע ...

timet

New member
עזרה בבחירת מקצוע ...

שלום רב אני חדשה פה קראתי כמה דפים בפורום ויש לי גם מספר שאלות ומאוד אשמח אם תעזרו לי אני בת 22 רוצה השנה להתחיל ללמוד וכרגע אני די מתלבטת יש 3 מקצעות שמשכו את עיניי הבעיה שהמקצוע שאני הכי רוצה מבין שלושתם אני לא יודעת האם יש לו כל כך ביקוש המקצעות הם מנהל ומדניות ציבורית כלכלה ונהול משבאי אנוש כרגע אני דיסגורה על כך שאני רוצה ללמוד מנהל ומדניות ציבורית אך אני מאוד מפחדת שאני יזרוק לפח 3 שנים ולבסוף אני לא ימצא עבודה בזה כי זה תואר די כללי אשמח אם משהו אולי למד את המקצוע הזה או לכל רעיון שיש לך על איך אני יסגר על המקצוע שהכי מתאים לי מבחינת איך אני רואה את עצמי בגדול אני רואה את עצמי מנהל או בעלת אחריות של תחום מסיום שיש לי אפשרות לקבל החלטות אני מאוד אוהבת לעבוד עם אנשם ולתיעץ איתם אבל אני ישמח אם בעבודה תיהיה לי אפשרות בחיה סופית אשמח לכל עזה תודה מראש

שלום timet,

שלום timet, את כותבת יפה מה את רוצה מהמקצוע שלך: מקצוע שיאפשר לך להיות מנהלת המקבלת החלטות וגם עבודה עם אנשים. אני מציעה לך לבדוק היטב לאן יוכל התואר במנהל ומדיניות ציבורית להוביל אותך. עשי את הבדיקה הזו גם לגבי התארים האחרים שציינת. אם זה יכול להוביל אותך למה שאת רוצה זה מצויין. האם יש דברים נוספים שתרצי להשיג בעזרת המקצוע שלך? בהצלחה, ניבה

timet

New member
קודם כל תודה רבה על התגובה

מצטערת אם השאלה שלי היא די "צעירה" איך אני יכולה לבדוק לאן התואר הזה יובל אותי ? לא ממש הבנתי את הכוונה שלך ..

שאלה מצויינת

היי timet, שאלת שאלה מצויינת: כדי לברר לאן התואר הזה יוביל אותך את יכולה לפעול במספר דרכים: 1. לחפש בסביבה הקרובה לך אנשים שלמדו את התואר הזה ולשאול אותם. שכנים, קרובי משפחה, חברים. אל תתביישי לגשת ולשאול. 2. ליצור קשר עם מקומות הלימוד של התואר הזה ולשאול מה עושים הבוגרים שלהם. אפשר ללכת גם ליום פתוח ולשאול את זה. אולי ביום כזה יהיו גם סטודנטים במקום. 3. לבדוק הפוך: לחפש בסביבה הקרובה או הרחוקה אנשים שעושים תפקיד שאותו את היית רוצה לעשות ולבדוק מה הם למדו. אם אלו אנשים רחוקים או שאינם בקשר איתך אפשר לשלוח מייל עם השאלה. יש אנשים שההסטוריה שלהם רשומה איפשהוא באינטרנט. בהצלחה, ניבה

Employers4u

New member
לכי על נטיות הלב שלך

תלכי לתחום שהכי מדבר אליך ויאפשר לך להביע את הכישורים והיכולות האישיות שלך.

למעלה