עזרה בבחירת מקצוע.

bonbonit19

New member
עזרה בבחירת מקצוע.

שלום,אני בת 22,ומאד רוצה ללמוד,אבל לא יודעת מה,אני אוהבת כל דבר שקשור לעיצוב,או משהו שקשור למחשבים,אני פשוט אוהבת, במקביל אני פתוחה לכל אפשרות,אני מחפשת לימודים רק בירושלים,שהם פעם או פעמיים בשבוע בלבד,ההיתי רוצה שתיתנו לי רעיונות ללימודים כאלו. וכמה זמן הלימודים?

בחירת מקצוע

קודם כל בידקי איזה אופציות משלבות בין עיצוב לבין מחשבים. אני מבינה שגם עיצוב "לא ממוחשב" בא בחשבון. עיצוב גרפי, עיצוב אתרי אינטרנט, עיצוב חלונות ראווה, עיצוב גני אירועים- יש המון המון אופציות. את יכולה לקבל רעיונות גם מהאינטרנט. לגבי לימודים בירושלים והתדירות בה את מעוניינת- חוץ מאוניברסיטאות (ולא חייבים ללמוד תואר ראשון ב3 שנים- אפשרת לעשות חצי תכנית ואז הלימודים אינם יומימיים וניתן לשלב איתם עבודה), יש בוודאי בירושלים או בסביבה כל מיני "מכללות קטנות". יתכן ותצטרכי להתפשר- כלומר, ללמוד 3 פעמים בשבוע- קורס של שנה(כלומר, לטווח קצר). קודם תחליטי על מה את הולכת ואז תבררי באיזה מקום. התחומים שמעניינים אותך פותחים בפנייך הרבה אפשרויות:) בהצלחה, מיכל

יוסיי25

New member
למודי תקשורת נתונים

זה קורס שקשור למחשבים, רשת סיסקו. הרבה מחשבים ברשת, להקים פרויקטים של מחשבים וכו'. אני מעוניין למצוא עוד אנשים שרוצים ללמוד את זה השאלה עם את מעוניינת במידה וכן אנחנו כבר 7 אנשים שתי נשים כבר יש. ??? תשלחי לי מייל במידה וכן [email protected]

למעלה