מה שישוב לי זה מכשיר עם מסך גדול,
רוב היום אני בווצאפ ובמיילים (עבודה)
חשבתי על נוט 7, אבל הבנתי שהוא בעייתי
ונוט 5 רציתי לקנות באילת ובחנות סמסונג שם אמרו שנגמר וגם לא יהיה יותר כי הפסיקו לייצר אותם
אני רוצה לרכוש כבר מחר, זה די דחוף לי
תודה!
המכשיר הכי קרוב למה שתיארת זה הגלקסי 7 EDGE עם מסך 5.5
אבל במכשירים שאתה דיברת עליהם יש מסך 5.7.
אפשר לשקול גם את הנקסוס 6P ואת הפיקסל XL
שים לב לנוט 5 אין כרטיס הרחבה. ולמכשיר היחיד מהרשימה שיש לו כרטיס הרחבה זה ה7 אדג.
אפשר עדיין להשיג אותם בכל מיני חנויות (חפש ב-ZAP). מוכרים היום בגדול רק את גרסת N9100 שזו גרסה חדשה יותר שיצאה למכשיר (אבל לא בייבוא רשמי).
ההבדל בחומרה בינו לבין ה-5 מאוד זניח, ויש לו חריץ SD למי שגם מצלם עם הטלפון..
אני בגדול לא בעד סמסונג אבל אשתי מאוד מרוצה מהנוט 4 שלה (N910F אבל החומרה כמעט זהה לחלוטין).
בסאני, אין
לא מצאתי בשום מקום יבואן רשמי, רק מקביל.

מצאתי חנות אחת שיש לה, אבל הוא על המדף 7 חודשים, פתוח כי אנשים רצו לראות והמוכר אמר שהוא פחות ממליץ..

מישהו יודע איפה יש?

1. יש לי אפשרות שיביאו לי מברלין את הטלפון,
זה נכון שאם אקנה משם אז לא יהיה סינכרון עם העט?
כלומר שאם אכתוב עם העט, הטלפון לא ימיר את הכיתוב לכתב?

2. מה הייתם בוחרים טלפון מברלין או טלפון יד 2 בן שנה ממשפחה?
1. מה ז"א סנכרון עם העט? אם יש עט למכשיר הוא יעבוד איתו מצוין, כל עוד לא מדובר על מכשיר מזויף (ניתן לדעת בקלות אם מקרבים את העט למכשיר ורואים נקודה צפה גם אם לא נוגעים במסך).
אם תכתוב עם העט - הכתב יהיה יפה וטוב וכד' אבל אם אתה רוצה שהוא יזהה אותיות בעברית וימיר אותן לטקסט עברי, זה לא יקרה. אתה צריך את גרסת המערכת של סאני.
במידה והמכשיר הוא N910F או N910C זה אפשרי לצרוב עליו גרסה רשמית, רק שתצטרך לעשות את זה בעצמך או לתת למישהו שיעשה בשבילך.
2. איזה טלפון בן שנה זה? וד"א - קצת קשה למצוא נוט 4 ביד 2 אבל יש ואם לא מפריע לך הצבע אז אפשר למצוא אותם במצב טוב. אין שום סיבה שלא. לאשתי קניתי עכשיו נוט 4 לבן ב-1450 ש"ח והוא נראה שמור לחלוטין.