עזרה בבחירת מכונית

הכתום

New member
עזרה בבחירת מכונית

מבקש את עזרתכם בבחירת מכונית. מחפש מכונית קטנה, במחיר של כ- 40000 ש"ח. מכיוון שאני ומכוניות לא מכירים כל כך טוב, מה אתם ממליצים ?

גרמי

New member
פרטים! ידנית? ספורטיבית? 5 דלתות?

בלי לשמוע מה יש לך להגיד, אני אומר פג´ו 106.

הכתום

New member
תודה ג´רמי. האמת ...

האמת שאין לי ממש כיוון. מכונית שאין איתה בעיות מיוחדות, לאו דווקא ספורטיבית, וסחירה מספיק.

© DrorZi

New member
106

1400. אני חושב שאתה תהנה מאוד מהאוטו רנו קליאו גם אופציה טובה מאוד שתיהן אמינות מספיק, מהנות, יש מהן מספיק כך שאפשר למצוא שמורות ואפשר למכור תמיד. גם פונטו 75 באה בחשבון. פולו לא היתי קונה, אני חושב שהמחיר לא מוצדק. בכל מקרה אירופאי זה התשובה בשבילך
דרור זי, לכל שאלה נוספת אנחנו תמיד פה !

© DrorZi

New member
למי ??

ל 4 אנשים כן לנהג יחיד רוב הזמן או זוג וילד זה רכב פצצה. זה שהאוטו נראה קטן כזה זה לא אומר שאין בו מקום
דרור זי, אם כבר 106 אז ראלי בבקשה.

© DrorZi

New member
אווו, מאיפה להתחיל ....

ה 205 החלה דרכה ב 84 וקבעה יחד עם האונו סטנדרט חדש למכוניות מיני לגבי מרחב פנימי ויכולות (הקודמת שעשתה את זה זה גולף ב 75) את ה 205 לא החליפה אף אחת, במקום זה נולדו ה 106 וה 306, אחת קטנה יותר ואחת גדולה יותר, אני לא רוצה להתחייב נדמה לי ב 93. את ה 205 המשיכו ליצר שנים רבות (מאאאאאאאוווווווודדדדדדד) אחרי שכביכול נולדו לה היורשות, אי לכך ה 106 צעירה יותר. (היורשת האמיתית כמובן היא ה 206) אני הייתי מחפש אישית גם וגם, יותר לכיוון ה 106 אבל אם הייתי מוצא איזה 205 משנת 96 (זה המחיר ?) במצב טוב מאוד (יד ראשונה עם טיפולים מסודרים) הייתי לוקח כנראה את ה 205. אבל אם יש את כל הסבלנות שבעולם 106 יהיה צייד יותר עדיף.
דרור זי, מאלף אריות.

הכתום

New member
תודה דרור זי, כאילו ידעת מה מצאנו..

ניתקלנו ב- 205 שנת 98, יד ראשונה, 23,000 ק"מ. נראה כי מצאנו את שחיפשנו. מה המחירון צריך להיות ? או איפה אפשר לבדוק מחירון ?

© DrorZi

New member
http://www.ynetcenter.co.il/

לרכב שאתה מציעה נתוני פתיחה מאוד מפתים, אם האוטו לא טחון בתוך העיר בפקקים, כל היום נסיעות קצרות, עמידה בפקקים, ותעוד טיפולים כמו שצריך, אז לך לבדיקה וקח אותו, המחירון סביב התקציב שלך בדיוק.
דרור זי, חושב שזו נשמעת עסקה טובה.

למעלה