עזרה בבחירת מחשב

אופיר @

New member
עזרה בבחירת מחשב

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אני עוסק בעיצוב ובניית אתרים והמחשב מיועד בעיקר לתצוגה בפגישות עם לקוחות ולעיתים גם עבודה בתוכנות גרפיות . חשוב לי: 1. אמינות ושירות 2. ביצועים טובים (לא מעניין אותי משחקים במחשב זה) 3. מסך איכותי לא מעוניין במעבד סלרון. פחות חשוב לי המותג. כמה הגיוני להשקיע במחשב כזה ואיזה חברה או מחשב מומלצים לאור הנתונים? תודה אופיר

Jan22

New member
כנס ..

עבודות גרפיות אתה מתכוון PHOTOSHOP ? אם כך הדבר שתצטרך להשקיע בו הוא הכרטיס מסך ,כרטיסים חזקים כגון ATI MOBILITY 128 או INTEL ACCELARATOR 128 הם יעשו את העבודה כמו שצריך . *כמו כן מעבד 1.6 סנטרינו ומעלה יעשה את העבודה כמו שצריך ,בנוסף תדאג שיהיה 512MB מינימום זיכרון פנימי ,מומלץ 1GB לגרפיקה . **השקעה למחשב כזה ,בסביבות ה5 וחצי אתה יכול למצוא דגם מעולה . תנסה את HP 6110NX ,דגם מעולה (עולה בסביבות ה6 אלף אבל יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר).

אופיר @

New member
תודה רבה אבל לפי מה שקראתי פה

בפורום , צריך לברוח מ HP כמו מאש . התגובות שקראתי על השירות שלהם פחידות . מה עושים ? מה לגבי דל או פוג'יציו? תודה אופיר

Jan22

New member
תראה ...

לגבי השירות והאמינות של HP ,הוא הסתדר לאחרונה ,אישית בדקתי את זה ,הן מבחינת החלפת חלקים והן מבחינת שירות לקוחות ,אז מי שלא מבין ולא ניסה - מספיק לזיין את המוח .הניידים של HP מעולים בדקתי מספר דגמים כגון 6110 ,6200 וגם דגמי ה8000 - סוחבים וחזקים. *בנוגע לפוג'יצו - לא הייתי הולך על זה ,יש לי חבר שנייד מסוג AMILO התחמם עקב שעות מרובות של חישובים ,וכעבור 7 שעות בערך הלוח אם נימס - מסקנה - חומרים לא איכותיים . **DELL כבודם במקומו מונח - חברה מספר 2 בעולם בניידים ,בהחלט חברה איכותית .

אם כבר אתה יורד על אנשים

לפחות תביא הוכחות לדברייך. הנה קובץ מצורף שמראה לך את דעתם של אנשים על HP. שים לב לסעיף שמדבר על בעיות חומרה ותוכנה שם HP מקבלת עיגול אדום שאומר שהם מתחת לממוצע.

Jan22

New member
כאן זה לא פופוליטיקה ...

לא מנסה להוכיח ולא מנסה להשפיל ,מי שלא מכיר עניינים מסוימים מקרוב - שלא ייתן חוות דעת ללא נסיון אישי .הגרף שלך לא עושה יותר מדי רושם ,אני אישית יודע מזה HP ,מכיר מקרוב את איכות המוצרים שלהם וסוף פסוק .

אתה התנסית בכל המחשבים שלהם?

כנראה שלא. לכן אתה לא יכול להגיד שאתה יודע אישית את האיכות של HP ותנסה לסתום לאחרים את הפה. העובדות בשטח הן של-HP יש מחשבים פחות טובים בממוצע מ-IBM ו-DELL ואין על כך שום ויכוח בארץ או בחו"ל. אם אתה רוצה להתווכח אתה מוזמן לפתוח דיון השוואה ב-NOTEBOOKREVIEW ולראות בעצמך.

Jan22

New member
תראה מייט

אתה אומר אם כל העולם חושב X גם אני חושב X ..אוקיי חביבי . אני לא מאלה שעושים ויכוחים ברשת ,הויכוח הסתיים ..

Mיקי_

New member
עובדה שהעלבת אותי...

אז אתה כנראה כן מאלה שמתווכחים, ודוגלים גם בעלבונות אישיים על הדרך. אני בהחלט אשמח להתנצלות בכל מקרה...

Jan22

New member
שיש מה להתווכח ..

נתנצח - בנתיים אני בטוח שתצליחי להתגבר על העניין .

למעלה