עזרה בבחירת טכנולוגיית מכשירים

havitush661

New member
עזרה בבחירת טכנולוגיית מכשירים

לאחרונה התחלתי לחפש לעצמי מכשיר חדש לאחר 10 שנים שלא קניתי. הכיוון שלי מעבר לשמיעה הטובה היא גם הטכנולוגיה שאותה יכול המכשיר לספק לי אחד מהם הוא הנגישות לפלפון ואם עדיף אז בבלוטות... 2 מכשירים שלכדו את "אוזניי" למרות שעוד לא התנסיתי באף אחד מהם הם: motion של סימנס (מדטכניקה) alera- של ריסאונד (אודיופון) לשניהם יש טכנולוגיה המאפשרת בעזרת מכשיר עזר להתחבר בבלוטות למגוון מכשירים בלי טבעת השראה רק שלט קטן. הבעיה היחידה שמטרידה אותי בשניהם שאין להם מכשיר המתחבר לשלט הבלוטות שיכול להחליף את הFM כלומר האפשרות לתת לדוגמא למרצה מיקרופון ושהמיקרופון ישדר בעזרת הבלוטות לשלט ומהשלט למכשירי השמיעה. אני לדוגמא רוכבת על סוסים ועד עכשיו הייתי נותנת למאמן שלי את המכשיר FM והוא היה פשוט מתדרך אותי בזמן הרכיבה בלי לרדוף אחריי ולצעוק לי וגם בלי שהצטרכתי ליצור איתו קשר עין וחבל לי לוותר על הפריוילגיה הזו. מה תוכלו להמליץ לי? האם מישהו רכש כבר את אחד המכשירים המדוברים?

מומלץ ללכת לספקים

ולבדוק את המכשירים במקום. לכל אחד זה אינדיוידואלי ועדיף להתרשם בעזרת ליווי מוסמך ומיקצועי.

havitush661

New member
הייתי כבר

הייתי כבר בכמה וכמה ספקים הייתי אצל שטיינר, אודיופון, מדטכניקה, אלרון וה2 דגמים שרשמתי פה זה כבר אחרי צמצום מאוד גדול של אפשרויות. עכשיו צריך ללכת להתנסות באחד מהם רק עושה עוד בירור קטן לפני הצעד הבא.

bekol1

New member
באמת קשה להמליץ על דגם אחד

מה שמתאים לאחד עשוי להיות בלתי שמיש לאחר. לכל אחד סדר עדיפויות שונה וצרכים שונים, וחשוב לברר זאת לפני הרכישה. מה שעוד חשוב הוא לוודא שהרכישה נעשית במקום בו נעשה ייעוץ מסודר והתאמה, והשירות הוא כזה שיאפשר לך להגיע אליהם שוב (ושוב ושוב...) אם יהיה צורך, לכיוונים, התאמות ושאלות נוספות. חשוב לוודא זאת בעת הרכישה. בהצלחה!

havitush661

New member
כל מי שביקרתי אצלו

נותן תקופת נסיון של חודשיים עם המכשירים (היום זה כבר נורמה...לא?) וכולם קרובים אליי לבית יש אחד שממש במרחק הליכה מהבית שלי וכולם מספקים שירותי תיקון כיונון וכל מה שצריך כולם עובדים עם קופת החולים בקיצור אני מתעניינת רק בטכנולוגיית בלוטות שסיפרתי עליה האם יש פה מישהו שהתנסה בטכנולוגיה הזו במכשירי השמיעה?

למעלה