עזרה בבחירת טבעת

royk168

New member
עזרה בבחירת טבעת

שלום בנות , אני מתלבט בין 2 טבעות אירוסין שונות והייתי רוצה לקבל חוות מכן. הטבעת מיועדת להצעת נישואין , ואין לי שיקולים כלכליים כך שאני מעוניין לדעת מה הכי מוצא חן בעיניכם , תודה רבה מראש!

royk168

New member
בעיקרון בין השניה לשלישית

אבל שמתי גם כן קישור נוסף (הטבעת הראשונה השקועה) ,כי אמרו לי שיש כאלו שאוהבות שהיהלום שקוע. מה דעתך?

לדעתי השלישית הכי יפה

בצבע זהב כמובן.
הראשונה נחמדה אך קצת פשוטה, השניה עם הטוויסט לדעתי מזעזעת ונראית מבוגרת מדע.
השלישית קלאסית ויפה.

royk168

New member
ובצבע זהב זה לא מבוגר?

תודה רבה, גם אני חושב שזו טבעת הכי יפה .. ד"א ,הבנתי שזה עניין של טעם , אך זה לא יראה קצת מבוגר מידי בצבע זהב?

ממש לא

זהב זה הכסף החדש ;) אבל אם ארוסתך אוהבת זהב לבן זה גם יפה. פשוט לדעתי הצהוב יותר..

royk168

New member
תודה,רק בקשר לצבע הזהב

תודה רבה לכולם על העזרה,
לאחר התייעצויות החלטתי בסוף ללכת על הטבעת הנ"ל, רק לא סגור עדיין אם בצבע זהב או זהב לבן?

alaska11

New member
בקשר לצבע הטבעת

התסכל על בחירת ליבך, איזה תכשיטים היא עונדת, באיזה צבע?
וככה תדע איזה צבע לבחור.
אם היא הולכת עם תכשיטים מכסף - תבחר זהב לבן (אם זה כל כך חשוב) ואם לא פשוט טבעת מכסף אמיתי.
בהצלחה ומזל טוב

גדילוי82

New member
ממליץ לך לעבור בבורסה ככה תקבל מחירים יותר טו

-בים
אישית הייתי עם אחי שם בכמה חנויות, חלק הגזימו חלק היו סבירים
הוא בסוף לקח טבעת אירוסין לאשתו לעתיד מ- YES I DO

בהצלחה

royk168

New member
תודה רבה, אבל לא מחפש לקנות טבעת של שני גרוש

חח ,כבר הסתובבתי בבורסה ובכל החנויות . אני קצת מבין בזה כי עבדתי בזה שהייתי גר בארה"ב . אז יש באמת יותר זולות, אבל הכל זה יהלומים ממש זבל ,הרבה מהם עם"ניקיון משודרג" וכל מיני המצאות. אני חושב שטבעת אירוסין צריך לקנות ב8000-10000 ש"ח . זה משתלם וזה מחזיק לעד ,לעומת סידור פרחים ושולחנות שעולה אותו הדבר ומחזיק שעתיים. אין צורך להתקמצן על משהו יפה שמחזיק לעד . אני כבר החלטתי איפה ארנה וכמה אוציא. :)

למעלה