עזרה בבחירת ג'יפ

עזרה בבחירת ג'יפ

שלום אנשים אני די חדש בעיניין הג'יפים ומאוד הייתי רוצה להכנס לכול הקטע של השטח אבל בשביל להיות חלק מזה צריכים ג'יפ אז ככה יש לי תקציב של עד שלושים אלף ש"ח לקנות ג'יפ איזה הייתם ממליצים? אני מתלבט בין סמוראי לסופה וההתלבטות היא בעיקר בגלל הדלק........ לפי מה שהבנתי הסמוראי לא נופל מהסופה כל עוד יש גג 2 אנשים ברכב אבל הנסיעת כביש שלו קורעת את הגב .... בבקשה תמליצו ותלמדו אותי עוד על הכלי הנהדר הזה המכונה ג'יפ

dod_basim

New member
אני לא מזקני השבט אבל ברוך הבא חבוב

ל"חבורה" של חובבי שטח. אני אמליץ לך לקנות סמוראי, מודל 95 מחירון זה 31,000 (לפי מחירון ב'הגה'). ג'פ שהשטח זה הבית שלו שמתאים לנהג מתחיל ולנהג מתקדם. עוד תראה שעם סמוראי 95 אתה תצליח בקלות לעשות דברים שעם איזה ג'יפ שעולה פי כמעט 10 עושה בכבדות. הסופה גם הוא ג'יפ נהדר אבל הוא שותה דלק כמו שתיין כרוני, חזק כמו פנתר. שים לב אמינותו נמוכה ותקלות רבות אופייניות.

dod_basim

New member
קח לנסיעת מבחן

לך תדע אולי מי שאמר לך שהוא קורע ת'גב התייחס לאוטו האיכותי 100 אחוז כביש שלו, זה ג'יפ סך הכל, עם מתלי עלים וסרן קדמי חי, הוא לא רך כמו איזה גולף.

בבי

בתקציב כמו שאתה מציג הייתי הולך על CJ,ועוד נשאר עם כסף לשיפצורים. רכב אמין חזק לא מסובך טכנית וניתן לעשות חלק גדול מהטיפולים לבד.יש האומרים שעם לדרמן ומספיק חוט ברזל לא נשארים לעולם תקועים עם CJ בשטח. יחד עם זה כל מומחה יגיד לך משהו אחר .מציע לך לעלות על כל אחד מהכילים שהזכרת לנסות לבחון איך נוח וטוב לך.בהצלחה ברכישה וברוך הבא למשפחת הגיפאים.

אבל הדלק זה בעיה בשבילי

כי אני הולך להיות חייל תפרן עוד ממש לא הרבה זמן

yamgal2

New member
מבין אותך מאוד .

אני פטרתי זאת עלידי זה שלאישתי יש ויטרה ארוה ןלי אישית סופה. מה יותר טוב? אני לא יודע לכול אחד מהרכבים יש את היתרונות שלו וגם את החסרונות. דרך אגב הסופה לא כול כך שתינית דלק כמו שאומרים שלי עושה אחד ל 7 וליפני זה היה לי רנו אקספרס ששותה דלק אותו דבר. רותם.

אחי לי עכשיו יש רנו אקספרס

והיא לא אוכלת כלוווווווווום ד"א היא גם רכב ראלי מעולה חחחחח והיא עושה 9 שניות למאה אחי ואפילו אם תתאמץ תוציא תוצאות יותר טובות איך אני אוהב לחרוש עליה

procomp

New member
ובכן.....

טוב אז את מתלבטת בין סאמוראי לסופה הסאמוראי הוא צעצוע הוא נראה לא טוב וכמה שמשפרים אותו הוא לא נראה כמו חית שטח אמיתית אבל בכל זאות לא בוכים עם הוא מקבל איזה מכה הוא לא אוכל הרבה דלק והוא די אמין לעומת זאות הסופה היא חיית החולות היא תוצרת כחול לבן ועם מוסיפים איזה כננת כמה פנסים כמה בולמי rancho טובים ואתם מובזרים

למעלה