עזרה באינפוגרפיקה

RAMI7250

New member
עזרה באינפוגרפיקה

התלהבתי מאוד מהעיצוב של YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053659,00.html אני כותב מדריכים, ומעוניין לשלב בהם גם אינפוגרפיקה הבעיה היחידה היא, שאין לי שיג-ושיח בכך הייתי שמח אם מישהו כאן היה עוזר לי ומביא לי רשימת תוכנות שיוצרות אינפוגרפיקה (ואני יודע שיש!!!) אני לא צריך מדריכים לתוכנות הללו.. רק רשימת תוכנות ליצירת אינפוגרפיקה תוכלו לתפוס אותי במסנג'ר: [email protected] או בICQ : 4175518 תודה על העזרה רמי מפקח פורום תוכנות Warezfaw.com

SCaToPHaG

New member
בבקשה

microsoft excel macromedia freehand adobe illustrator אני מאמין ש99% מהאינפוגרפיקות בעולם נעשות על הכלים האלו. בהצלחה.

j i m m y

New member
לא נראה לי שהוא ציפה לאילו תוכנות

זה כמו שאפשר לעשות גם אינפוגרפיקה עם עיפרון, דף ורפידוגרף..

מיכאל ג

New member
טוב נו, בואו נגלה לו את האמת

aldus infographic-maker 3.0 יש שם רק כפתור אחד שכתוב עליו make infographic וכשלוחצים עליו יוצא ציור מוכן.

j i m m y

New member
פחחחחחחחח

יאללה הגיע הזמן ליוזמה חדשה.. דמויות מוכנות שפשוט צריך להלביש אותם ולשים אותם בכל מיני סיטואציות, כמו Hero maker..

SCaToPHaG

New member
אתה לא יודע לקרוא?

הוא אמר בפירוש "הייתי שמח אם מישהו כאן היה עוזר לי ומביא לי רשימת תוכנות שיוצרות אינפוגרפיקה" ביקש וקיבל. (ואני מקבל את התוספת של ויזיו)

j i m m y

New member
אתה חתיכת ליצן

ואתה לא קורא בין השורות אלא קורא רק מה שנראה לך ומקבל רשמים, אני לא רוצה להגיד מאיזה חלק גוף. הוא ביקש תוכנות שיוצרות אינפוגרפיקה, לא גראפיקה באופן כללי, משמע הבחור חושב שיש תוכנה שיוצרת אינפוגרפיקה בלבד, משהו בסגנון Poser עם כל מיני תוספות שיוצרות רק אאוטליין.

מיכאל ג

New member
בין כה מה שהוא רוצה

זה בטח לא להשתמש בהן, מה לו ולאינפוגרפיקה (חוץ מזה שהוא ראה את המלה פעם ראשונה בחיים שלו בפתיל כאן למטה) אלא סתם להוסיף תוכנות לאתר שיתוף הקבצים בו הוא משמש כמנהל פורום.

RAMI7250

New member
תודה רבה לכולם על העזרה

ראשית תודה לכולכם על העזרה נתקלתי בכמה מהתוכנות הללו במהלך שיטוטיי ברשת רק לא ידעתי שבהן משתמש לאינפוגרפיקה כעת להבהרות: לאלה שחושבים שאני לא הולך להשתמש בתוכנות הנ"ל אומר- שאני ועוד איך הולך להשתמש בהם, ואני לא זקוק להן בשביל הפורום שלי, אלא לעבודות שאני יוצר!! נכון- אני לא מכיר מקרוב את המונח אינפוגרפיקה, וכן רק כשקראתי על זה הבנתי שככה מכנים את המונח הזה. דבר שני- המזל שלי הוא טלה, טלה- למי שלא יודע מוכשר ביצירה וכן- גם אני החלטתי להתחיל ליצור, מכיוון שאני יודע שיש לי את הכישרון ואני יודע לישם דברים בציור ,מהמוח לנייר ומה שחסר לי זה התוכנות הדרושות לכך זה הכל.. דבר שלישי- למי שחשב שמדובר בבחור שחדש ברשת ולא מבין בנושא אז הוא טועה- למעשה חרשתי את הרשת בחיפוש אחר תוכנות ומדריכים אחרי הנושא הזה: תיקון קווים מציור/איור סרוק -( זה מה שחסר לי ) ומצאתי הרבה חומר בנושא רק את התוכנה (שאגב- כבר נתקלתי בה פעם) עדיין לא מצאתי אם תרצו אמשיך לעדכן בנושא זה רמי

למעלה