עזרה אנשים

hadaga

New member
עזרה אנשים

בשכונה שלי יש עוד פעם המלטה, היללות של החתלתולים משגעות אותי, גם זה רעש מטריד וגם הלב נקרע. לפני כחצי שנה אימצתי גור נטוש ומאז אני עוד יותר רגישה ליצורים הקטנים והמתוקים האלה ואני לא ממש יודעת מה לעשות. האם יש משהו לעשות ברגע הזה כדי להרגיע את היללות, לתת להם, לאמא, משהו? התעניינתי בעבר בעירייה מה צריך לעשות כדי לעקר חתולת רחוב. זה חייב להיות הכיוון כנראה אבל זה לא פשוט. אבל מה עושים כרגע? תודה מראש לעונים המרגיעים :(

Yukita

Well-known member
מנהל
אם האמא שם

אזי אין לך הרבה מה לעשות, היללות מכוונות לקרוא לה ואם היא הלכה לחפש לעצמה אוכל היא תחזור. במקרה הזה, אולי יש רק דבר אחד לעשות, אם ידוע לך מי ואיפה, וזה לשים קצת אוכל ומים לאמא כדי שהיא לא תתרחק להרבה זמן מהגורים והם יבכו פחות.
&nbsp
הבעיה האמיתית כמובן מתחילה אם האמא לא חוזרת. אז יש גורים שבוכים עד שמצילים אותם או עד מותם, מה שבא קודם. לצערי, במציאות הקיימת קשה לתת עצה יותר טובה בשלב זה מאשר להמתין לדעת אם האמא חוזרת.
&nbsp
אם הרשות העירונית באזורך אכן מעקרת ומסרסת, זה אכן יכול לעזור בטווח הארוך. אכן מדובר לעתים קרובות בהליך מסורבל כי הוא תלוי הן ברצון הטוב של האנשים נושאי התפקידים והן בתקציבים המועברים. השר הנוכחי הממונה על הנושא לא עוזר כי הוא מתנגד לעיקור וסירוס מסיבות דתיות. אם ביכלתך לצלוח את התהליך, ולשים לב שמחזירים את החתולה הזו ואחרים למקום הנכון, זה בהחלט יכול לעזור.
&nbsp
&nbsp

hadaga

New member
תודה יוקיטה. מחר בבוקר אבדוק מה קורה שם,

מי האמא ואם אפשר לשים לה אוכל וכו'.
בקשר לעיקור/סירוס, אני גרה בבאר שבע ודווקא מינו כאן "מתאמת לרווחת בעלי חיים" ודיברתי איתה לפני כמה חודשים ומתברר שיש אפשרות שהעירייה תעקר אבל כדי שזה יקרה מתישהו באלף הנוכחי אני צריכה ללכוד את החתולה בעצמי ומתברר שזה לא פשוט בכלל. קודם מחכים שהגורים יגדלו... אח"כ פתאום כבר לא רואים אותה, ואם היא או אחרת מופיעה אז קשה מאוד להתקרב אליהן בכלל. קשה קשה

למעלה