עזרה אנשיםםםםם

TuLa MasTuLa

New member
עזרה אנשיםםםםם

רציתי להגיד תודה רבה רבה ללימור שעשתה את הסיכום- זה היה מצויין! עכשיו אני מנסה לחפש את הסיכומים של אגם מירי ועוד כמה מישהו יודע איפה זה?כי אני יודעת שעשו אם כן אז אני אשמח אם תשימו לי פה ת'קישורררררר תודה תודה ושוב תודה ביייייייי

לימור1977

New member
אוקיי אז ככה...

אני שמחה שאהבת את הסיכום. עשיתי סיכום על אגם רודברג באותו בלוג שיש בו את הסיכום של סמי הורי: בבלוג של השולט האמיתי. סיכום אירוח של מירי בוהדנה ויהודה לוי אפשר למצוא באתר הסדרה: צריך ללחוץ בדף למעלה על אתר הסדרה ולאות את זה שם. מקווה שעזרתי שבת שלום.

orhila

New member
לימור המון תודה על הסיכומים

היות ואין לי את הזמן להאזין לצ'אט אני יודעת שיש על מי לסמוך, ושוב תודה ענקית על הסיכומים וגם על החרוזים היומיים האמא של הפורום

לימור1977

New member
אני שמחה שזה עזר לך והכל בזכות לירן

השולט האמיתי שהעלה את הרעיון הזה ונתן לי במה חופשית בבלוג שלו. שיהיה לך אחלה של שבוע ולילה מקסים

--->

אוקי, אז את הסיכום של אגם קבוק או איך שקוראים לו כרגע אמר לך... טבקשר חזה של מירי, אצלי כתוב כאן למעלה: "לסיכום של מירי לחץ כאן"... זה כנראה אמור להיות כתוב גם אצלך... תחפשי... טוב בכל אופן, אני חייבת לזוז. ביי כולם! היה כיף! להת'.

../images/Emo85.gif אני מתקנת אותך....

הקישור שלמעלה.. הוא לא מהאירוח הראשון שהיה כשרק הוקם הפורום.. זה מלפני המון זמן.. לאירוח האחרון אני לא חושבת שיש סיכום.. וחבריםםםם
געגעגעגעגעגעתיייי
קפצתי לאמור שלום

למעלה