עזרה אני נואשת

rozet

New member
עזרה אני נואשת

אני צריכה עזרה!!!! אני רוצה לקנות קומיקס מקומיקס וירקות אבל אני לא יודעת כמה דברים מאיפה לי שהם יביאו לי את החוברות ולא יבקשו ממני כרטיס אשראי סתם ולא יביאו והאם יש מבחר גדול? ותוך כמה זמן הם מביאים את כל הקומיקסים?

watcher

New member
את יכולה גם לנסות...

את הקטלוג של קומיקום, אונ-ליין. חוץ ממה שמופיע בקטלוג New Comics, כל החוברות הרשומות נמצאות במלאי ויישלחו אלייך עד 48 שעות ממועד התשלום. וכדי שלא יהיו לך חששות, את יכולה לאסוף בעצמך את החוברות מהמשרדים שלנו ולשלם במקום במזומן או כרטיס אשראי. פרטים נוספים תמצאי באתר (קישור למטה), או לשלוח אליי שאלות ורשימה של חוברות שאת מחפשת לאי מייל: [email protected]

DDN

New member
את לא באמת חושבת

שאם אחד מספקי הקומיקס הידועים בארץ, היה רמאי שלא שולח את החוברות, אז הוא לא היה מקבל פרסומי גנאי ואזהרות פה בפורום? בכל מקרה, הייתי הולך על קומיקום (סתם העדפה אישית, לא סיבה ספציפית)

CNV

New member
אל תדאגי..

אנחנו חברה שכבר עובדת כשנה ויש לנו לא מעט לקוחות. חוץ מזה את יכולה לראות דרך הביקורות שלנו באתר והחדשות שמתעדכנות כמעט כל יום שאנחנו ממש אוהבים את הדבר הנפלא הזה שנקרא קומיקס. בכל אופן חבל שלא באת לדוכן קומיקס חינם שלנו, אז יכולת ממש לראות אותנו, את המבחר שלנו ולשאול שאלות. לבסוף, את יכולה לשלוח לנו דואל עם מספר הטלפון שלך ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם ויענה לך על כל השאלות. [email protected]

The Crusader

New member
שמעי

אני לקוח של קומיקס וירקות והם בסדר גמור אני אפילו שולח בדואר את הכסף ושבוע אחר כך מקבל את הקומיקסים(זמן שלוקח לדואר להגיע) אין לי טענות ואין לך מה לדאוג

ויאגרה

New member
או שאת יכולה...

לנסות להשיג חוברות דרך "עולם הקומיקס" - www.comics-world.co.il. החברה הכי ותיקה והכי טובה, שעובדים עם ספק הקומיקס הכי טוב בעולם "דיאמונד", ככה שאין ספק שפתאום הם יסגרו את העסק וישאירו אותך חסרת חוברות...(כמו שקרה לי עם "עולם הירחונים" ועם "ג´נסיס").

DDN

New member
מה?

עולם הירחונים פשטו את הרגל? לא נראה לי. הם פשוט הפסיקו את המנויי קומיקס. נראה לי שהסניף שלהם בדיזינגוף סנטר עדיין קיים. . . . ואני דווקא לא הייתי הולך על החברה הכי גדולה בתחום. באף תחום.

green lantern

New member
גם כן לא...

עולם הירוחונים עדיין עושים מנויים לקומיקס... 5 חוברות ששומרים (לא שולחים בדואר) ואתה בא לאסוף אותן, בסניף הראשי בבצרה

DDN

New member
לא שווה

פעם היו שולחים, כמות גדולה. . . . . מאז שגיא עזב אותם הם הפכו להיות חרטא בנושא.

hulk

New member
קנייה של חוברות

אז כמו שראית שלושה חברות פנו אלייך והציעו לך את הסחורה אישית אני הייתי הולך על קומיקס וירקות גם בגלל המחיר וגם בגלל שאת משלמת על הסחורה רק מתי שהיא מגיעה ולא חודשיים לפני. חוץ מזה המבחר של החוברות שם הוא לדעתי הכי גדול בארץ . ואין לך ממה לפחד

למעלה