עזרה: אני מחפשת

XIAOYU

New member
עזרה: אני מחפשת

להקות של בחורות (עדיף צעירות, או שפעלו כשהיו צעירות) שיש להם שירים על נושאים כמו בית ספר, לימודים,מתבגרים, מרידות וכו', בסגנון פאנק רוק קופצני ורעשני (עם עדיפות לקולות נשיים לא נמוכים מדיי אלא ילדותיים) תודה למי שמוצא דברים מגניבים!

Dead Fuck

New member
ואני רוצה

60 שקל וחוט ירוק עם גרעיני תירס מיובשים בקצה עם קצת עובש סגלגל

Dead Olmert

New member
The Devotchkas

השירים הכי שווים: shit for dreams live fast die young sorry mr. school psychology ויש עוד להקה מגניבה שנקראת Babes in toyland ואצלהם הכי טוב זה Bruise violet He's my thing handsome and gretel וגם יש את L7 שהכי מומלץ יענו זה shitlist pretend were dead shove אה ואת המגניבים האלה beer7 עם הרדיו לא חבר הבתולה מסדום אמא שלי רצחה את הפאנק מועק ואת bikiny kill עם השירים i like fucking capri pants ויש גם את be your own pet ועוד להקה שנקראת וועדת קישוט בתיאבון בובה.

The Dim Locator

New member
L7 חרא של להקה

אבל היה גדול שהם הופיעו ב"אמא סדרתית" של ג'ון ווטרס. Seven Year Bitch לוקחות כל להקת בנות והרבה להקות בנים בכיס הקטן.

Tzetzek

New member
הלו

ודעת קישוט שהיו קיימות פה פעם. ו Muffs שמתנגנים\מתנגנות אצלי די הרבה לאחרונה. אה, השבוע גיליתי עוד להקה שהיא יותר אינדי אבל יש להם זמרת מגניבה ואחלה שירים שקוראים להם the noisettes ויצא להם אלבום לאחרונה.

Tzetzek

New member
שכחתי לגמרי

יש את המשביר לעגבות שזאת הלהקה הכי מהממת בעולם מבחינה ויזואלית עם ה FrontWommon הכי מגניבה ועם הכי הרבה קרם להחלקה בשיער שתראי בחיים שלך. http://www.myspace.com/hamashbirlaagavot הכי הכי הכי. ואף אחד בכלל לא אמר לי לכתוב את זה.

ר י י ך

New member
הכי מהממת מבחינה ויזאולית

זאת אולי אמא שלך. המשביר לעגבות זאת הלהקה הכי מהממת מכל בחינה שהראש העלוב שלכם לא יודע להרכין בפניו את עצמו מטה, עם המילים הכי יפות בעולם, מאת נערת החן, שתמיד קונה קולה כשעצוב.

yaarp

New member
מה הקשר?

אתה תמיד מחפש לחרחר ריב ומדון בזדון

ר י י ך

New member
העצמות השיער והבשר שלך

פשוט מתבזבזים עלייך. מישהו שעשוי כמוך, אנשים היו הולכים אחריו. איזה בזבוז. פשוט חרא.

ShLuMp

New member
סתם מעניין אותי

מה הקשר של התמונות האלה לטופיק?

למעלה