עזרה - אנא כנסו

עזרה - אנא כנסו

לא ממש קשור לפורום אבל בגלל הימצאות מגוון רחב של אנשים בפורום זה אני פונה אליכם, אם מישהו יכול לעזור. לפני כמה ימים התגלתה אצל האחיין שלי בן השמונה מחלה גנטית נדירה. הטיפולים התרופתיים למחלה זו הולכים לעלות עשרות אלפי שקלים ואימו של הילד (אחותי) היא אם חד הורית לשלושה ילדים שמרויחה שכר נמוך. אין באפשרותה לממן את הטיפולים בעצמה ואנחנו מנסים למצוא דרך לגייס לה כספים. מי התנסה או יודע על דרכים בהם אפשר לגייס כספים למצב טרגי כזה? כמו כן, במידה ואני רוצה להעביר מייל באינטרנט על הילד ומחלתו לשם גיוס כספים - איך אפשר לקבל מספר סלולרי שדרכו אנשים יוכלו לתרום כסף (עם SMSים)? אנא עזרו לי. תודה

קסם אחת1

New member
אני מכירה את עמותת קו לחיים

קישור לעמותת קו לחיים. נושא דומה- לפני כמה ימים קיבלנו בדואר מכתב מאדם שאשתו חולה בסרטן וצריכה לעבור טיפול בחו"ל. למכתב צורף אישור מהרופא ומכתב של רב וגם מעטפה עם הכתובת של המשפחה. האמת שזה מאד נגע לי ללב. חשבתי עליו שהוא כל כך רוצה שאשתו תבריא. אני לא מרבה לתרום כי אני לא יכולה להרשות לעצמי אבל הוצאתי 100 ש"ח במזומן ושלחתי לו עם ברכה שאשתו תבריא. אחר כך חשבתי אולי לסרוק את המכתב שלו ולהפיץ באי מייל, אבל ויתרתי. אולי כן הייתי צריכה לעשות את זה? בכל מקרה זאת עוד דרך לגייס תרומות. המון המון בריאות לאחיינך

שושית123

New member
תכנסו לפורום הורים לילדים עם מחלות

ותשאלו שם (אחד הפורומים הקשים ביותר עם אנשים מדהימים)

אור114

New member
אני לא יודעת לענות לך

רק שולחת
לחזק ומחשבות חיוביות להחלמה מהירה אמן

למעלה