עזרה!!!!!!!!! [אייקון מתחנן]

סקסית 691

New member
עזרה!!!!!!!!! [אייקון מתחנן]

קודם כול שלום!!!! אני חדשה כאן!!!! לפני כמה חודשים הכרתי בחור בצ'אט וניפגשנו, הוא אפילו עבר לגוא בעיר איפה שאני גרה כדי להיות קרוב אליי, הכוונה הייתה לקשר רציני, אחרי שבועיים שכבתי איתו והבחור השתנה לחלוטין, ואני כול כך רוצה אותו, רוצה אותו בטרוף, מה עושים??? ניתקתי קשר לחודשיים והשבוע פגשתי אותו וקבענו שוב להיפגש וכמובן שמצאתנו את עצמנו במיטה, לא מצטערת על ה כי הוא הסקס הכי מדהייייייים שהיה לי אבל שוב הוא לא מתקשר ושוב לא עונה ויש לציין שאחרי ששכבנו הוא התעקש שאשאר לישון וחיבק אותי כול לילה, אני לא מצליחה להבין מה לא בסדר, אולי מישהו יכול לעזור לי? מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות אותי כמו שאני רוצה אותו???

יקירתי אם את רוצה אותו שלבי רגלים

כנראה והבחור הבין ממך שאת מחפשת קשר סביב המיטה בלבד כי עובדה! את מוכנה אחרי תקופה של הפשרה שוב להכנס איתו למיטה במקום לבסס יחסים תקינים. תחשבי טוב טוב לפני מה שאת עושה ואם לא מתאים לו אל תלחצי כי סתם תרגישי רע עם עצמך

ניקולי

New member
חמודה

כמו שחברתי ציינה..ואמרה בנשימה אחת!! אם את רוצה את הבחור או כל בחור סגרי את רגלייך... ואני בטוחה שהיא לא מתכוונת לפגוע בך חלילה אלא ההפך להאיר את פנייך אז מה אם הוא עבר לגור ליד מקום מגורייך?? אז מה אם הוא נשאר לחבק אותך במשך הלילה... אז מה?? זה עדין לא אומר כלום לפעמים נדמה לנו שהכל נראה ורוד בקשר אבל הצבע כ"כ ורוד שלבסוף הוא משחיר.. את חייבת לשים סטופ לעצמך ולהבין שקשר רציני הוא לא תמיד סקס.. נסי וראי שאני צודקת תעריכי את עצמך יעריכו אותך!!

למעלה