עזרה......... אייל????????

• פותח הנושא rtza
  • פורסם בתאריך

rtza

New member
עזרה......... אייל???????? ../images/Emo22.gif

אייל שוב אני והבעיות שלי תעזור לי........ כל פעם שאני פותח את ה-WINDOWS הוא אומר שתוכנת ה-RUNDLL32 הופעלה בצורה לא חוקית, המון תוכנות נותנות לי את אותה ההודעה אחרי כמה שניות שהן פועלות ואז הן נסגרות. לא יודע עם ה-RUNDLL32 הוא הגורם לבעייה אבל....... עזרה בבקשה....... ג. יפית

eYaL

New member
הממ...

נראה שאיכשהו,הקובץ הנ"ל נפגם... אפשר לנסות לשחזר אותו עם התוכנית SFC או להתקין את הוינדוס ע"ג הקיים. eYaL

dudil

New member
לא צריך להתקין ווינדוס

תבקש מחבר שיעביר לך את הקובץ הזה על דיסקט או דרך אימייל ותחליף את שלך.

esti_prikit

New member
יפית

האם את מתחזקת באופן שוטף את תוכנות המחשב שלך ? לפי תאורי הפעולה שלך התשובה היא שלילית מומלץ כדי שלא תגיעי למה שהגעת שאחת לשבוע תריצי scandisk שתתקיני norton utilities ואחת לשבוע תריצי win doctor ו speed disk מה לעשות, כמו באוטו שנוסעים הרבה וגומיות משתחררות, גם את התוכנות במחשב צריך מדי זמן לשמן לגרז ולחזק את הברגים שהשתחררו.

noam01234

New member
לא נראה לי...

Rundll כשמו כן הוא מריץ קובצי DLL ורכיבים של חלונות, הבעיה יכולה להיות לוא דוקא בקובץ rundll32.exe אלא גם ברכיב שהוא מנסה להריץ. סריקת הדיסק לעיתים תכופות, ללא ספק היא פעולה חשובה ביותר, אך אני לא יודע אם היא תגרום לפתרון הבעיה הזו. בקשר לברגים שהשתחררו... לא היה מזיק לכמה אנשים שאני מכיר לחזק כמה ברגים במוח
לסיכום - אני בדיעה של אייל שצריך להתקין מחדש

duke4you

New member
כנס לmsconfig

והסר את כל התוכנות המיותרות שעולות עם איתחול המחשב.

rtza

New member
חברה´ תודה רבה אבל....... ../images/Emo4.gif

נסתי את כל מה שאמרתם וזה לא עזר זה עדיין נותן לי הודעות של פעולות לא חוקיות בהפעלה של תוכניות וסוגר אותן וזה מתחיל עם ה-RUNDLL32 בכניסה ל-.WINDOWS תודה על כל עזרה שתבוא....... ג. יפית

noam01234

New member
כדי לפתור את הבעיה

תצרף תצלום מסך של הודעות השגיאה, כדי שנראה למה זה שייך מ.כוערת

yakir_g

New member
יש פקודה כזאת

שנקראת SFC שאתה עושה START ואז> RUN כתוב אותה שם ושים את דיסק הווינדווס בפנים והיא אמורה להחליף קבצים פגומים או עם זה לא עובד תמיד אפשר להתקין עוד פעם את ווינדווס זה ישחזר את הקבצים שנפגמו

למעלה