עזרה אחים עזרה!!

עזרה אחים עזרה!!

שלום לכלום!! אני מאוד רוצה ללמוד בגרמניה/הולנד אמנות חזותית אבל יש לי בעיה אחת קטנה אני לא יודע גרמנית והולנדית... האם יש מכינה בגרמניה/הולנד שמלמדת את השפה לפני תחילת הלימודים? ואם יש אז כמה עולה בערך שכר הלימוד? נ.ב: האם צריך ויזה מיוחדת ללימודים בגרמניה/הולנד? והאם אזרחות רומנית יכולה לעזור לי? ועוד שאלה קטנה גדולה לפני פיזור: האם יש לי אפשרות לקבלת אזרחות אחרי סיום לימודי? או שממשלת גרמניה/הולנד תתן לי בעיטה בישבן חזרה לישראל? תודה לכולם!!

שלום א ני לא מאוד מבינה בזה אבל...

שאלתי שאלה דומה לפני כמה הודעות, נדמה לי שהיא עדיין בעמוד הקודם. לגבי גרמניה, כן את צריכה לדעת גרמנית מאוד טוב אבל זה משתלם כי בסוף הלימודים הם חינם, ויש אפילו איזה אוניברסטיה לאומנות אחת שקיבלתי לינק לגביה. לא יודעת לגבי ויזה אבל נדמה לי שסטודנטים מקבלים אפשרויות מקלות איכשהו. לגבי לימודי גרמנית, הלכתי למכון גתה (אני מאוד רצינית בנושא) והועלתה בפניי האפשרות של לימודי גרמנית בגרמניה באחד ממכוני גתה המפוזרים שם, בכל מקרה אני ממליצה לך ללכת למכון גתה. האמת שלי יש רעיון, עסקת חילפין עם דובר גרמנית שחי בישראל ורוצה ללמוד עיברית, יש כל מיני מתנדבים בקיבוץ שבטוח ישמחו לכך. תשאלי עוד אם בא לך, אני חזק בנושא עכשיו!

dyakir

New member
גתה/גרמניה/ארה"ב/קנדה

מהו מכון גתה... היכן הוא נמצא?????? מה התנאים לקבלה????? ואם על אותו בסיס יש בארה"ב שאפשר ללמוד באוניברסיטה אנגלית ולגור שם? תודה

למעלה