עזרה או הפנייה

barbazuka

New member
עזרה או הפנייה

ניסיתי לחפש פורום שקשור איכשהו לתפאורה, אבל אני ממש צריכה עזרה בנושא. אני צריכה לבנות ביצה של תרנגול בגובה של שרפרף בערך שאפשר לשבת עליה! אם למישהו יש רעיונות מקוריים או רעיון איך זה ניתן לעשייה- אני אשמח לשמוע! ואם לא, זה יעזור לי אם תתנו לי קישור כלשהו לפורום שאולי כן יוכל לעזור. תודה!

shir300

New member
אולי

תנסי ליצור או למצוא הדום וסביבו בעזרת רשת לולים או אפילו על בלון גדול מספיק תעשי שכבות של עיסת נייר. זה בתנאי שיש לך זמן חכות שהעיסה תתייבש. לוקח בין ארבעה ימים לשבוע ולפעמים יותר. אפשר ליצור הדום מקופסת שימורים בגודל ענק. לשים כרית מעל לישיבה ומסביב את עיסת הנייר בצורת ביצה, או אפשר גם מספוג, רשת מצופה בספוג ובד... אלה הרעיונות שעולים לי כרגע לראש. בהצלחה שיר

ooommmr

New member
כדאי לך לעשות את הבסיס מקלקר..

אם את יודעת לעבוד בגריעה-קלקר וכמה שכבות טובות של עיסת נייר יעשו את העבודה.. תהני.

ראשית ברוכה הבאה אלינו לפורום.

איזו ביצה היית רוצה ליצור? איזה גודל ולמה היא תשמש ....האם היא אמורה להפתח או להשאר סגורה? אשמח לעזור .... חג שמייח דבי

barbazuka

New member
אמ..

אני לומדת בעירוני א' ואנחנו עושים פרוייקט תאורה תפאורה על המחזה "ירמה" של לורקה. אנחנו משווים שם את אחת הסצנות לתרנגולות שממליטות ביצים ואנחנו צריכות לשבת על ביצים גדולות וכאילו לדגור. זה ממש חשוב, אז אם יש עוד רעיונות זה יהיה ממש נחמד!!

למעלה