עזרהה

שירשיר15

New member
עזרהה

היי יש לי כמה שאלות... עברתי כבר את גיל 15 וחצי וחשבתי להתחיל רישיון על טרקטור... באיזה גיל אפשר לעשות תאוריה לטרקטור?? אם יש לי רישיון לקרקטור אוטומטי יש לי גם לריינג'ר?? או שצריך ללמוד גם לריינג'ר בנפרד? ויש איזה אתר שאני יכולה ללמוד דרכו לתאוריה?? כמה זמן צריך ללמוד לפני התאוריה?? טוב שאלתי קצת הרבה שאלות חחחח אני פשוט כבר רוצה רישיון לריינג'ר שלי!! חחחחח תודה על העזרה..

HUMMER H3

New member
זה מסוכן ריינג'ר!! לא שמעת עלהתאונה

צריך ניסיון עם הכלי הזה

שירשיר15

New member
שמעתי...

גם במכוניות היו תאונות... תאונה אחת לא תגרום לי לוותר על זה... גם יש לי כבר ריינג'ר מה אני יעשה.....חחחחח

R e A

New member
מסכן אני פשוט מרחם עליך...

אתה מוזמן להביא לי אותו אם הוא מעיק עליך...

שירשיר15

New member
טוב אני רואה שקשה לענות לי..

קשה לענות על כמה שאלות פשוטות כמו בן אדם בלי לצחוק?! אם אתה לא יודע לענות פשוט אל תגיב! חשבתי שאני יקבל פה תשובות אבל כנראה שאתם לא יכולים לעזור לי... פשוט שאלתי שאלות מסובכות מדי...

wil

New member
התאונה שהיתה היא מחוסר ידיעת חוקי

תנועה בסיסיים. (או לחלופין עבירה עליהם במודע) הנהגת נכנסה באין-כניסה והתנגשה ברכב. הכלי עצמו לדעתי מסוכן פחות מטוסטוס 50 סמ"ק - רק כדאי מאוד שהנהג ילמד את חוקי התנועה (חוקים כלליים, תמרורים, וכו') למרות שלא נדרש ממנו להיבחן עליהם למיטב זכרוני. אם מישהו מהמבינים יוכל לסכם את כל נושא הרשיונות וההגדרות לגבי הכלים האלו (ריינג'ר, מיול, טומקאר) כלומר מה הגדרתם ברשיון הרכב, איפה מותר להם לנסוע ובעלי איזה רשיון נהיגה יכולים לנהוג בהם - נראה לי שזה יועיל פה להרבה אנשים.

NewUser4

New member
לא מסכים איתך לגבי משהו אחד

טוסטוס 50 סמ"ק לא יותר מסוכן מהכלים האלו. קטנוע 50 סמ"ק נועד על מנת לנוע בכביש. כלים אלו אינם נועדו כדי לנהוג בכביש. אלו כלי עבודה והתייעלות בתוך קיבוצים, מפעלים, וכו'. אלה לא כלים שיש להם מקום בכביש.

NewUser4

New member
לא מסכים איתך לגבי משהו אחד

טוסטוס 50 סמ"ק לא יותר מסוכן מהכלים האלו. קטנוע 50 סמ"ק נועד על מנת לנוע בכביש. כלים אלו אינם נועדו כדי לנהוג בכביש. אלו כלי עבודה והתייעלות בתוך קיבוצים, מפעלים, וכו'. אלה לא כלים שיש להם מקום בכביש.

שירשיר15

New member
נכון!!

הבנות גם לא היו חגורות... והם עפו מהריינג'ר... אז לאפחד אין תשובות???

wil

New member
אני חושב שממילא אסור לו לעלות על

כביש מהיר.

למעלה