עזרהה

R O Peace out

New member
עזרהה

זה אחד הקשים, הייתי בספרד ממש עכשיו והייתי בפוללל מסיבות, יש שם שיר חזקקקקקקקק ביותר שרץ בכל מסיבה, בספרדית, חצי ראפ חצי טראנס\דאנס כזה, אני ממש לא זוכר כלום מהשיר, לא את השם שלו ולא איך הוא הולך כי זה היה לפני שבועיים בערך, אבל אם אתם יכולים לתת קצת שירים בספרדית שהולכים טוב, ויש מצב שזה יהיה זה תודה מראש אנשים

R O Peace out

New member
הלוואי אחי

איזה אחי אין מה לחפש שם עכשיו, חוץ מזה שכל מסיבה שם עולה מיליון דולר וגם נסעתי לבד כי אני מתגייס אחרון מהחברים שלי, אבל יש לי חברים במדריד ובולנסיה ותאמין לי איזה מסיבות יש שם חבל על הזמן, במיוחד בולנסיה יש שם מועדון אחד משהו ליגה ליגה

a n g e l l o

New member
צודק אחי,

גם אני הייתי במדריד לפני חודשיים יש שם טונה מועדונים, חלק פצצות וחלק חרטות כמו אצלנו. מוסיקה אש

R O Peace out

New member
וואלה באיזה היית אחי?

ולא יודע לא יצא לי להיות במועדון חרטא, ה"חארטות" שהייתי שם זה כולה סוג מוסיקה אחד אבל יענו רחבה בגודל של 4 מועדונים אצלנו, והמוזיקה שם בכל מקום היא משהווו נדיר, חוץ מהלטיני שיש לפעמים לא הייתי אבל במועדונים הגדולים שם כי הייתי שם רק סופ"ש אחד וחברים שלי לא הלכו לשם, הייתי בצ'סטרפילד,חאקארה (או ג'אקארה תלוי איך מבטאים) ו"לוק", אמרו לי שה"היט" זה משהו קטלני שם

למעלה