עזרהה ..

ליאוורר

New member
עזרהה ..

יש לי בעיה .. התחלנו לעלות על פויינט לפני שלושה שבועות בערך ויש לנו 10 דקות בכל סוף שיעור .. עשו לנו מכירה כזאת שהביאו אלינו כמה סוגים של נעלי פויינט ולכל אחת התאימו לפי הרגל שלה . בהתחלה נתנו לי גרישקו והרגשתי ממש טוב איתן אבל אחר כך החליפו לי לסאנשה .. בסאנשה אני מרגישה שאני לא עולה עד הסוף על הפויינט אבל עליתי פעם אחת על של חברה שלי שיש לה גרישקו והרגשתי שאני ממש עולה עד הסוף ושהן הרבה יותר טובות ואני לא יודעת מה לעשות כי ילדה אחת מהקבוצה שלי , נתנו לה גרישקו והיא החליפה לסאנשה בלי המורה ואז המורה כעסה עלייה ואמרה לה שזאת לא נעל שמתאימה לה בכלל ואני לא יודעת אם להגיד למורה שעליתי על של חברה שלי כי היא בטח תכעס עליי אבל אני מרגישה ממש גרועה עם הסאנשה כי אני לא מצליחה לעלות עד הסוף . מה לעשות ??

../images/Emo80.gifלדעתי...../images/Emo88.gif

קדם כל, אני לא מבינה בפויינט, אבל זה יורת בקטע הרגשי מאשר מקצועי, אז אני מרשה לעצמי להתערב
... אני חושבת ששווה לך ללכת לדבר עם המורה שלך. תגידי לה שעוד כשמדדת, הגרישקו הרבה יותר נוחות לך, ואל תגידי לה שמדדת של חברה-זה לא שקר, זה פשוט לא להגיד את כל האמת
. זה גם לא כזה משנה... חבל שסתם לא יהיה לך נח ולא תרגישי שאת ממצה את עצמך, בלי לדעת את הסיבה לפחות! תדברי איתה, אולי היא תביא לך סיבה הגיונית למה הנעל הזאת ולא אחרת, ואולי לא, ותוכלי לעבור לגרישקו...

M o l a n

New member
תשאירי את זה ככה....

אם המורה אומרת, וזה מה שהיא נתנה סימן שהיא יודעת. היא יותר מבינה ממך ויותר מקצועית ממך. ואני בטוחה שהיא נתנה לך את הסנשא [שגם אני אישית לא מתה עליהן..] כדי שתתחזקי יותר ותעלי על כל הקשת. ובטוח לא בגלל שהיא רוצה לעשות לך דוווקא. בקיצור, תישארי עם הסנשא בינתיים. ותתנחמי בעובדה שהם נשברות מהר ואז תוכלי לעבור לגרישקו ;]. מקווה שעזרתי[:

ליאוורר

New member
תודה :) ועוד שאלה דחוףףף ..

תודה למי שענה לי :) והיום היה שיעורר .. ואמרתי לה שבהתחלה היא נתנה לי גרישקו ואחר כך היא החליפה לי לסאנשה , אז היא אמרה שמה שהיא נתנה לי בסוף זה מה שמתאים לי .. ואמרתי לה שאני מרגישה שאני לא עולה עד הסוף אבל היא אמרה לי שזה רק בגלל שהן חדשות ושהן עוד לא רכות מספיק . אז פשוט ביקשתי ממנה להסתכל ולבדוק כשנעלה בסוך השיעור והיא הסתכלה והיא אמרה לי שזה בסדרר .. רק שפשוט יש לי טיפה סיקל \: אזז שכדאי לי לשפר אותו כי זה הרבה יותר קשה ככה .. אז למישהי יש עצות איך לשפר את הסיקלל ? בבקשההה שתגידד .. :)

גם עזרה קטנה

אמממ מישי יודעת איפה אפשר למצוא סרטונים של אחד מי יודע בביצוע נקמת הטרקטור?! (של בת שבע)

אמממ

זאת המוזיקה הזאת, אבל יש לזה ריקוד בחצי גורן.. שמורידים שכבה אחר שכבה.. לא נורא, תודה ולדעתי אל תלכי על סאנשה.. הן דיי לא משו, מניסיון...

ליאוורר

New member
ניסיתי ..

סורי זה מה שמצאתי .. אבל פלייזז שמישהו יעזור לי איך לתקן את הסיקלל .. ! זה דחוףף .

M o l a n

New member
רק תשתדלי שאת עולה על הפוינט...

לכוון את רוב המשקל לאצבע הגדולה וזאת שלידה. ולא ל3 האחרות. וזה עלול מאוד לכאוב, אבל זה עדיף מבעיות הרבה יותר גרועות בגלל הסיקל.

לי אישית יש סאנשה

אני חושבת שלכל אחת מתאים משהו אחר תני להן הזדמנות הן לא יאכזבו אותך, הסאנשה מעולות ועוזרות ליצב אותך. בנוגע לסיקל- תשנני לעצמך "עקב לשמיים" תצחקי אבל זה עובד בהצלחה

ליאוורר

New member
תודהתודהתודה :)

חח תודהה :) אני באמת ינסה את מה שאמרתן פהה ואני מקווה שזה יעזור :)

למעלה