עזרהה..!!!

עזרהה..!!!../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

יש לי חבר שהתגייס לא מזמן.. ויש לו פרופיל 72 ושמו אותו בחיל חימוש.. עכשיו זה לא ממש הגיוני שככה המצב שלו..בגלל שיש לו דיי הרבה בעיות רפואיות שמשום מה התעלמו מהם..כמו בעיות בלסת ופלטפוס קצת וגם בעיות אכילה עקב הבעיות בלסת(הוא גבוה ורזה מאוד..)..מה אפשר לעשות בשביל להוריד פרופיל ולצאת משם???
תודה מראש לעוזרים..עודד!!

אנחנו לא אלא שמנסים להוריד פרופיל

אנחנו אלא שלרוב מנסים להעלות פרופיל. ולא להתחמק מהשירות הצבאי, אלא לעשות אותו.

עדיין תנסו לעזור..!!!../images/Emo92.gif

תבררו בשבילי..אתם בטח תעשו את זה יותר טוב ממני..כי עד עכשיו לא הצלחתי ואמרתי שאני ינסה כאן..!!

Dizen

New member
הייתי מצפה

שדווקא בפורום הזה אנשים יבינו את ההתנגדות להורדת פרופיל במרמה. ולמה בדיוק שנעשה את זה יותר טוב
אנחנו לא "הורדנו" את הפרופיל שלנו בכוונה, אנחנו קיבלנו אותו בלי שישאלו אותנו. אנחנו האחרונים שצריכים להמציא לעצמנו בעיות.
נו, באמת...

תבינו שנייה משהו..!!../images/Emo27.gif

אני מבין את כל מה שאתם אומרים לי ..אבל זה לא בשבילי..אני מתנדב בדיוק כמוכם!! אני פשוט צריך את עזרתכם(אם אפשר בכלל..)בשביל חבר שנדפק קשה בחיל חימוש מבלי רצונו!!!

Dawson girl

New member
אם אתה מתנדב בדיוק כמונו,

איך זה שאתה לא מבין למה אנשים לא יכולים לעזור?

tty2

New member
תבין....

ברור לי לגמרי מאיפה העליהום שעושים חברי כי הרי זה מנוגד לגמרי לרוח הפורום. ועדיין, אם הסיבה לשאלה היא רפואית, כל שעל חברך לעשות הוא לבקש לראות רופא ולהצטייד במסמכים הרפואיים הרלוונטיים. אגב, בייחוד לאור השינויים של השנים האחרונות בכל הנוגע לנוהלי גיוס ונידוב, אם חברך עבר את כל הסינונים בבקו"ם ובלשכ"ג ועדיין הגיע לשם, כנראה שהוא מתאים לשם! כנראה שאין מניעה רפואית מלבצע את התפקיד הזה! אם זה המקרה, אזי שמדובר בהשתמטות שאין לה מקום במוסד צבאי!

סיונתו

New member
אופס..

קיצר מה שניסיתי להגיד- אם יש לו פרופיל 72 מן הסתם הפלטפוס והבעיה בלסת הם מה שהורידו לו את הפרופיל מ-97....

סבבה..תודה!!!../images/Emo67.gif

לא צריך לעשות עניין גדול כל כך משאלה קטנה..!!!!!
כולם פה מדברים כאילו פגעתי להם בכבוד או משהו..אני בדיוק כמוכם מתנדב לצה"ל בעזרת השם..!!!
אם תיקחו ככה את העניינים קשה..לאן תגיעו בחיים אני לא יודע...
יאללה שבוע טוב לכולם ובלי עצבים בבקשה!!!

מעיין©

New member
זה לא זה

לרובנו, שנלחמים כדי להגיע לצבא, בגלל בעיות אמיתיות, חורה לראות מישהו שמזייף בעיות כדי להתחמק ממנו...
בגלל שאתה מתנדב תיארתי לעצמי שתבין את זה

אני לא מסכים איתכם!!../images/Emo46.gif

אני יכול להבין את מה שאתם אומרים..ובעצם בטוח שאני יביןן..בגלל שאני כמוכם בסך הכל..אבל אני חושב שאתם סתם נכנסתם פה לקטע ריגשי כזה..
כי בסך הכל אני חושב שהזכות לכל בנאדם לחיות באמונתו ואף אחד לא צריך להחליט למישהו אחר אם להתגייס או לא.. אני למשל מתתת להתנדב כבר...אבל חבר שלי היה רוצה להשתחרר אם היה יכול..והוא אומר כזה דבר..בגלל, שאם לפחות הוא משרת שלפחות ישרת במקום טוב שמתאים לו..(ומי כמונו יודעים..כשהצבא רוצה לדפוק הוא דופקק אותך!!)
..אז כל מה שניסתי זה לעזור לחבר ולא יותר ואתם יכולתם לסיים תשירשור המטומטם הזה אם הייתם אומרים לי פשוט שאין ביכולתכם לעזור לי בשאלתי..זה הכלל...אני לא מבין למה היה צריך להמשיך את השירשור הזה..?!?!
שוב......הבנתי את מה שאמרתם אבל אני לא מסכים איתו!!!
אני רוצה גם להזכיר...לא כולם כמונו רוצים לשרת ולתרום למדינה למרות שאנחנו לא צריכים ועל זה מגיע לנו הרבה כבודד..
..אבל עדיין יש אנשים שלא כמונו ממש.. מסיבות כאלו או אחרות וככה זה אם חבר שלי..שוב..אני יזכיר לכם..הוא משרת בחיל חימוש והוא לא רוצה פטור מהצבא היום..הוא פשוט רוצה שוציאו אותו מזה..זה הכל..!!!
אבל עזבו.. שוב..שבוע טוב לכולםםם!!!!!!

Dizen

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מבינה למה אתה מתייחס לשרשור הזה כתקיפה, או כמשהו נגדך. לדעתי זה אחלה דיון, ויש לך זכות מלאה לא להסכים איתנו. זה סתם מפתיע
ולעצם העניין- המצב כיום הוא שאין לבן אדם את הזכות לבחור אם להתגייס או לא, משום שהגיוס הוא גיוס חובה. זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה... וכמובן שיש לכל אדם זכות לא לרצות להתגייס. אבל יש הבדל בין סתם לא לרצות, לבין באמת לפעול כדי להשיג את זה. אני יכולה לקבל את זה שיש אנשים שלא רוצים כמוני לשרת ולתרום למדינה, אבל זה לא אומר שאני אתמוך בשימוש ב"שיטות" להורדת פרופיל והתחמקות משירות. ושוב, אין בשרשור הזה שום דבר נגדך (או נגד החבר, לצורך העניין)
התגובה שלי יצאה מבולבלת, פשוט כי אני מתה מעייפות.

כרצונך...ההמשך...../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

אני מבין שאת לא תומכת בשיטות האלו של ל"חמוק" מהצבא.. אבל תביני משהו..חבר שלי לא רוצה היום לחמוק מהצבא..היום הוא מבין שהצבא לא כל כך רע באופן כללי..אבל הוא כן רוצה לחמוק מהתפקיד שלו בחיל חימוש..כי זה ממש תפקיד חרא וקריעה!!!
זה הכל עד כאן...! תודה על ההקשבה...!

Dizen

New member
אז יש דבר שנקרא

טופס 55. לא צריך להמציא בעיות ולהוריד פרופיל בשביל זה...
סקס בקופסאות

למעלה