עזרהה מישוו

bitch style

New member
עזרהה מישוו

נדפקתי אחושרמוטה במנילה... גם פרופיל 64 וגם אהבלה.. אני מעלה את התפקידים עם מיון, הצעות לתפקידים יתברכו!! תחום הקצונה (אין חובה לדרג קבוצה זו) מסלול יעודי לקצונה קצינת חימוש | קצינת שלישות | קצינת תקשוב מערכתי | קצינת לוגיסטיקה | קצינת מנהלה בחיל האויר והחלל תחום תפקידי פיקוד, הדרכה והוראה תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך מדריכת שמע - סייעת לתלמידים בעלי ליקויי שמיעה | מדריכה בפנימיות יום/מועדוניות | מדריכת חינוך פנימייתי | מדריכה במסגרת החינוך הבלתי פורמלי | מדריכה במרכזי הדרכה ושל"ח | מדריכת קליטת עלייה הוראה במסגרת החינוך הממלכתי הדתי מדריכה בלימודי א"י ומורשתה בקהילה | מדריכה בידיעת הארץ | מדריכת חינוך פנימייתי | מורה חיילת בקהילה ובקליטת עלייה תחום תפקידי הדרכה וחינוך תפקידים בחיל החינוך הנוער מש"קית עלייה | מש"קית הוראה | מדריכת נוער מרחב | רכזת חינוך וידיעת הארץ - רכזת חוי"ה הדרכה מקצועית מדריכת ERP | מדריכת התגוננות בחיל האויר והחלל | מדריכת חיל לוגיסטיקה | מדריכת חיל קשר ותקשוב | מדריכת חיל חימוש הדרכת אוכלוסייה אזרחית מדריכת אוכלוסייה לשעת חירום תחום תפקידי טיפול באנשים ניהול ואבחון כוח אדם מאבחנת פסיכוטכנית | מאבחנת מדעי ההתנהגות רפואה סייעת רופא שיניים | חובשת | אחות מוסמכת טיפול באדם רכזת תנאי שירות | מש"קית נפגעים תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות התראה אלחוטנית חוף | בקרית שליטה ימית תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים תפקידי מבצעים ופיקוח פקחית טיסה | עובדת מבצעים אויר מקצועות המחשב כותבת לומדה | תכניתנית | מנהלת תשתיות מערכות מחשב תפקידי מודיעין מש"קית בטחון מידע | רכזת התרעה | מש"קית ניווט ותחקור | מפענחת תצלומי אויר | חוקרת מודיעין אויר | חוקרת מודיעין ימי תחום תפקידי תאום וסיוע תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט חיילת בגופי תיאום ותכנון | חיילת שב"כ

bitch style

New member
וזה בלי מיון..

תחום תפקידי טיפול באנשים ניהול ואבחון כוח אדם 1מש"קית תכנון כוח אדם ומידע 2רכזת כח אדם טיפול באדם 3רכזת קישור וגיוס תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות קשר ובקרה 1מפעילת תקשורת נתונים והצפנה (צפ"טית) תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים תפקידי מבצעים ופיקוח 1עובדת חדר הגנת קרקע 2עובדת חדר מבצעים 3מש"קית שליטה מקצועות המחשב 4מנהלת רשת מחשוב 5מטמיעת מערכות תקשוב תפקידי מודיעין 6עובדת חקר מודיעין תחום תפקידי טיפול באוכלסייה אזרחית ושיטור תפקידי שיטור ומשמר הגבול 1חיילת שירות בתי הסוהר 2חיילת משטרה טיפול באוכלוסייה אזרחית 3מש"קית תיאום וקישור תחום תפקידי מחסנאות טכנית ורפואה רפואה 1עובדת מעבדה רפואית תחום תפקידי ארגון היחידה ולוגיסטיקה לוגיסטיקה 1מש"קית לוגיסטיקה תחום תפקידי אחזקה מקצועות טכניים 1טכנאית קשר טקטי 2טכנאית אופטית תחום תפקידי פקידות וסיוע תפקידי פקידות וסיוע 1רשמת 2פקידה

מהה הבעיה?

יש לך אחלה מנילה... מה שקשה פה זה מה לבחור...יש לך המון דברים שנחשבים לטובים... יש לך קב"א 54+

olgi165

New member
מה טוב?

זאת הולכת להיות תשובה ארוכה... והכל מהניסיון שלי (אני מסתובבת בכל בסיסי חיל-האוויר ומכירה הרבה תפקידים) ושל חברותי... תחום הקצונה (אין חובה לדרג קבוצה זו) מסלול יעודי לקצונה - אל תצאי למסלול יעודי לקצונה. האפשרויות שעומדות בפניך הן לא הכי טובות שיש ובהחלט עדיף לצאת לקצונה אחרי שעשית תפקיד בשירות חובה. אלא אם כן את רוצה לטפל בנושאי כוח אדם/ שלישות/ לוגיסטיקה וכו'. מחברה שלי שבמקרה נפלה טוב מאוד אני יודעת שכל התקופה של הקורס מדהימה אבל אחר- כך את נשארת קצינה צעירה שלרוב מטפלת בשטויות. הוראה במסגרת החינוך הממלכתי הדתי- יש לי חברה טובה שהיא מדריכה בידיעת הארץ והיא עושה חיים, הבחורה כל היום מטיילת- עם תלמידים, עם חיילים, עם יחידות. היא נמצאת עכשיו בבית ספר שדה אילת והיא ממש לא מרגישה שהיא חיילת. אם את אוהבת לטייל זה בדיוק בשבילך. תפקידים בחיל החינוך הנוער - משק"ית חוי"ה (חינוך) זה גם תפקיד טוב, תפגשי לרוב בנות מצוינות וכמו תמיד הכל תלוי באיפה תפלי... הדרכה מקצועית- תפקידים שלא מוגדרים כהכי חשובים... ממה שאני יודעת מדריכת התגוננות בח"א הוא תפקיד די מעאפן. תחום תפקידי טיפול באנשים מאבחנת פסיכוטכנית הוא תפקיד למי שיש לה קב"א 54+, הן אלה שעושות את הראיונות האישיים לבנים וגם לבנות בחלק מהמקרים (בלשכת הגיוס). תחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים פקחית טיסה דורש שנה נוספת בסדיר, כלומר שירות כמו של בנים- 3 שנים. התפקיד הוא מאתגר ומאוד מעניין ובמשך שלוש שנים את תזכי לעבור הרבה מאוד הסמכות. משרתים ביחד בנים ובנות, מחברה שלי שהיא פקחית אני יודעת שהיא נהנית מאוד. פקמ"צית (עובדת מבצעים אוויר) היא בעצם פקידת מבצעים- מתפעלת את חדר המבצעים שיש בכל טייסת ובעצם אחראית לקשר בין כל הגורמים לטייסת. תפקידי מודיעין מש"קית בטחון מידע הוא תפקיד שכל כולו להתעסק בלקבוע סיווגים ולשמור על סיווגים של דברים שונים- מפגש עם המון חומרים סודיים והמון התעסקות בשמירה על 'אבטחת מידע'. משקית מודיעין ניווט ותחקור (מנ"ת) הוא תפקיד בטייסות של חיל-האוויר, ממה שאני מכירה- הכל תלוי לאיזה טייסת מגיעים... יש כאלה שמתחרפנות ויש כאלה שעושות את אחד התפקידים המשמעותיים ביותר בטייסת. חוקרת מודיעין אוויר- מודיעין ח"א- ואין צורך להוסיף מילה. כנ"ל לגבי מפענחת תצלומי אוויר- הקורס ארוך מאוד- ארבעה חודשים אלא אם כן זה מסלול שונה שאורך חודשיים בלבד. פענוח תצלומי אוויר למסוקים ומטוסים. בדרך כלל בנות איכותיות מאוד. בקיצור, מקווה שהוספתי לך קצת מידע. אבל תזכרי שהכי חשוב- זה יכול להיות התפקיד הכי מדהים בעולם וחלום חייך אבל תפלי בבסיס מסריח או עם אנשים נוראיים- בשני המקרים לא ישנה מה את עושה כל עוד זאת הסביבה שלך. קחי הכל בעירבון מוגבל ותחשבי שהכל יכול להשתנות- אפשר לצאת להדרכה, אפשר לצאת לקצונה... הסברתי רק על הדברים שאני מכירה, אם יש לך עוד שאלות... בכיף.

ocean41

New member
יש לך הרבה דברים טובים

הצעות שלי: מש"קית ת"ש, פקחית טיסה, תפקידי חיל החינוך (רוב התפקידים מעניינים וטובים- לטעמי...)

לא נדפקת האמת בכלל

וגם לא אחושרמוטה . יש לך כאן קב"א 54 לפחות, יש לי שתי ידידות אחת פקחית טיסה והשנייה מש"קית ת"ש (את שני התפקידים קיבלת), והן ממש נהנות בתפקיד, ומרוצות עד השמיים . אז הייתי ממליץ על אחד מאלה

bitch style

New member
אז זהו שאני בכיוון של פקחית טיסה...

אבל הבנתי שזה פרוטקציות מפה עד להודעה חדשה.. למרות שקיבלתי משהו שנקרא נוהל ניצנים כי אבא שלי שירת בחיל האויר 20 שנה ואז יש לי העדפה בתור דוך המשך.. משהו כזה אז אני אשלח אולי אני אתקבל לזה...

אויש

מה הקטע? להגיד "נדפקתי, נדפקתי" כדי להראות את כל התפקידים שיש לך? וגם אם לא.. מה ציפית שישימו לך במנילה? ישר להיות רמטכ"ל? יש לך פה מלא, מלא תפקידים שנחשבים לטובים מאוד.. אז מה את רוצה? טוב, נו..

למעלה