עזרההה

../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

בס"ד אתה ממש ממש אבל ממש מסכן... תגיד? המדינה משלמת לך פיצויים או משו????

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא. די.

זה כבר מוגזם. אתה ממש דורש את זה ואני לא מוכנה שישפילו אותך ככה. חלאס.

אף אחד לא השפיל.

הם מנסים להתגונן. אל תנסו לעשות את הדבר דרמטי כל עוד הוא סתם ילדותי. היא אמרה את המשפט הזה ``זהו,סיימנו לרדת עליו`` כדי לתת להם ולה הרגשה שהם החזירו לי כביכול,ועכשיו מרצונם הם חסים עלי.. כמה שיותר להדגיש זאת רק מקרין כמה זה לא נכון..אז אם כן..אתם מוזמנים להמשיך, ועדיף לכם להמשיך,אולי תכסו על הירידות היצירתיות שלכם.. אם תשתקו רק תבליטו שהכל היה חסר בסיס מההתחלה,ועכשיו שתצהירו ש- ``זהו,נעזוב אותו..`` זהו מפלטכם. ע``כ.

תנסי בחוברות הדרכה

או שתמציאי זה גם יכול לעבוד לפעמים ואפילו בגדול

סיון ר

New member
מממ..

אממ..חוברות הדרכה???....אני לא חושבת שזה יהיה שם... זה קצת אנטי-הדרכה,לא?..

אני חושבת

שפעולת עזיבה זה משהו אישי שצריך לבוא ממך..לא משהו מאיזה אתר או ספר.. תנסי לחשוב על משהו נחמד שכאילו יסכם את כל תקופת ההדרכה שלך...אם חניכים שלך בוגרים פעולת עזיבה זאת גם הזדמנות ממש טובה להעביר להם מסר גדול כי יש את האפקט הדרמתי של הפרידה
בהצלחה

tamarhp

New member
תעשי משהו כיפי ומהנה, שיזכרו אותך

לטובה... קומזיץ, גיטרות, יום בישול, או כל מיני דברים כאלו כיפיים (גם תלוי בתקציב)... אפשר לחשוב על רעיון או נושא מסוים, על סגנון - פעולה מצחיקה או עצובה-מרגשת... נסי לחשוב על מתנה/משהו אישי שתחלקי לכולם בסוף - ספל עם שם (לכתוב בטוליפ), לוח מודעות, פנקס אישי, דיסק עם שירים שליוו אותנו (טוב, זה מתאים יותר לשבט שעשה הכתרה ותס"ים וכו') וכן הלאה. בנוסף, ממש ממש ממש ממש כדאי לתת לכל אחד מכתב אישי קצר או ארוך, לספר לו על כל הדברים שלמדת ממנו/מעריכה בו/רואה בו וכו'.. מכתב אישי "ממני אליך", שיעשה להם טוב להסתכל בו מדי פעם ולזכור אותך בצורה חיובית, ולדעת שגם אם כמדריכה אהבו אותך בדרגה X, את ראית אותם תמיד כמשהו מיוחד וטוב.. :) עוד רעיון שעולה לי כרגע - אפשר לעשות "האור שב..." או בפנקסים (עשינו את זה במפגש פורום...): לקנות פנקסים קטנים (מס' 1) כמס' החניכים, כל אחד מקבל פנקס וכותב את שמו עליו. יושבים במעגל ומעבירים את הפנקסים במעגל לכיוון אחד, וכל אחד כותב לכל האחרים בפנקס שלהם מה הוא למד ממנו/מעריך בו וכו'. כמובן גם המדריך כותב, וזה במקום המכתב האישי הנ"ל... זה מעולה לגיבוש + מזכרת ממך... :)

המממ... מה שאנחנו עשינו../images/Emo26.gif

פשוט אספנו את כל החניכות, ישבנו במעגל, בהתחלה כל אחת היתה צריכה לספר פעולה/ארוע שהיא זוכרת במיוחד, אח"כ כל אחת ספרה משו מצחיק שהיה לה בבנ"ע בשנתיים האחרונות, ומשהו שהיא למדה, דברים כאלו
אצלנו זה עבד ממש טוב... סתם שיחה פתוחה כזאת על התקופה שעברנו ביחד, אבל היה לי שבט קטן [7-8 בנות] לויודעת כמה זה יעבוד בקבוצות גדולה... אה!!
ואח"כ חלקנו להם ספר תמונות!! עם מלא תמונות מתחילת השבט ועד עכשיו, עם כל מיני כיתוביות משעשעות בצדדים והמילים של שירי חודש ארגון... השקענו

ש ו ר ש י

New member
אצלנו עשו ../images/Emo119.gif

עשינו הגרלה וכל אחד כתב על השני איך הוא יהיה בעוד 10 שנים. ואז כל אחד קיבל דף כזה (כמו דו"ח) שבו הוא כתב איך הוא רואה את השבט מבחינת קריירה זוגות וכו'... זה היה ממש מצחיק! ואת כל הפתקים שמנו בבקבוק ואנחנו מקווים שיצא לנו לפתוח אותם שוב...

למעלה