עזרההה אני רוצה לעשות מסיכה לפנים ואין לי מושג איך.. מישו יכול לעזור לי?? (מחומרים טבעיים כמובן)
ל ליעד7 New member 7/8/05 #1 עזרההה אני רוצה לעשות מסיכה לפנים ואין לי מושג איך.. מישו יכול לעזור לי?? (מחומרים טבעיים כמובן)
ל ליעד7 New member 8/8/05 #3 אממ זה לא כזה משנה לי גם לניקוי זה טוב גם להזנה.. אני פשוט רוצה פנים יותר חלקות ונעימות משהו שיעשה טוב לעור הפנים
אממ זה לא כזה משנה לי גם לניקוי זה טוב גם להזנה.. אני פשוט רוצה פנים יותר חלקות ונעימות משהו שיעשה טוב לעור הפנים
ה ה מוזה New member 9/8/05 #4 היום עלה מאמר מסיכות ביתיות וטבעיות לעור הפנים , מקווה שתמצאי בו אחת שתתאים לך
ה ה מוזה New member 9/8/05 #6 נכון ../images/Emo13.gif ובאמת הרבה אם יש עוד טיפים מניסיון שלך,של שכנות דודות סבתות ועוד תביאי שכולן יהנו
נכון ../images/Emo13.gif ובאמת הרבה אם יש עוד טיפים מניסיון שלך,של שכנות דודות סבתות ועוד תביאי שכולן יהנו
B Brownie s New member 9/8/05 #8 אני לא רוצה להתלהב או משו פשוט לדעתי פילינג הענבים שלי ממש פשוט וגם ראיתי שם משו עם דבש ומים שנראה בסדר פשוט הכי קל לעשות מסכות ופילינגים ממעט חומרים לדעתי. למרות שיכול להיות מאוד שלמסכות מורכבות יותר יש אפקטיביות רבה יותר.. מה דעתכם?
אני לא רוצה להתלהב או משו פשוט לדעתי פילינג הענבים שלי ממש פשוט וגם ראיתי שם משו עם דבש ומים שנראה בסדר פשוט הכי קל לעשות מסכות ופילינגים ממעט חומרים לדעתי. למרות שיכול להיות מאוד שלמסכות מורכבות יותר יש אפקטיביות רבה יותר.. מה דעתכם?