עזרההה

במבש

New member
עזרההה

אני וחבר שלי החלטנו לעשות " הפתעה" אחד לשני ( איזה שהוא גיוון בסקס ) החלטנו שהוא יהיה ראשון וכמה ימים אחרי אני יציג את ההפתעה שלי. לצערי הוא "גנב" לי את הרעיון.. שילוב של אוכל תוך כדי הסקס .. קצפת שוקולד קרח וכו'... די נתקעתי בלי רעיונות.. התייעצתי והתייעצתי עם מי שרק אפשר. חברה המליצה להוסיף צעצוע... וזה מה שעשיתי.. אז לעצרי הוא ממש לא התלהב.. ומשום מה די נעלב. מה עושים עכשיו??? איך אני יכולה ל"תקן" את המצב?? אני זקוקה בדחיפות לרעיון
 
לדעתי את פשוט צריכה לשבת ולדבר איתו

אם הקשר ביניכם מאפשר לכם לשוחח בפתיחות ולקבל החלטה על הפתעות, חשוב שאפשר יהיה לשוחח גם על הרגשות שההפתעות האלה העלו. אם הוא נעלב - את צריכה לדבר איתו. להבין מה העליב אותו ולהמשיך משם.
 
מה הייה הצעצוע . אים זה הייה ויברטור

יש גברים שחושבים שהוא יותר טוב מהגבר . ונעלבים . אולי גנחת מהנא ומימנו פחות .אז תעשי לו כייף בצורה שאף פעם לא עשית
 
תיאום ציפיות

זה רעיון מקסים לנסות ולגוון וממש להשקיע בחיי הסקס אבל באמת כדאי להיות מתואמים בציפיות של מה כל אחד רוצה. אני חושבת שאם מבהירים לצד השני שויברטור או כל צעצוע אחר זה לא תחליף עבורו, אז הוא קצת נרגע.... צעצועים לא מלטפים, לא מחבקים, לא מנשקים, לא נותנים אהבה ואי אפשר לדבר איתם. אין לרגשות ולתחושת האינטימיות של הזוגיות תחליף מסיליקון. יש הרבה גברים שנפגעים ונרתעים אבל צריך לזכור שהוא הדבר שבחרת ואיתו את רוצה להיות, וכל שאר הדברים הם ברי חלוף. לגבי עצם העניין עצמו, אולי תציעי לו שידור חוזר של ערב שאת מפיקה ותעשי לו איזה הופעה עם מוסיקה וכאלה?
 
למעלה