עזרהההה בבקשה

סיוון202

New member
עזרהההה בבקשה

אני והחבר שלי כבר חצי שנה ביחד.. לפני שלושה חודשים התגייס לצבא.. אני מרגישה כמה קשה לו, וכמה מוזרה לו השגרה של הצבא רציתי לשאול אם יש למישהי רעיון למשפטים שאני אשלח לו שיכולים לעודד אותו? לשפר לו את המצברוח????

DNAדנה

New member
ממ

את תמיד יכולה לכתוב כמה את אוהבת ומתגעגעת וכו', זה בטוח יעלה חיוך על פניו. אם זה משהו כמו יומיים לפני היציאה הביתה- אז אפשר לכתוב על תכנונים לסופ"ש, או על דברים שידרבנו אותו לחזור הביתה P: (אבל שזה לא היהי ביום שהוא חוזר לבסיס, זה סתם ידכא לדעת שזה רחוק כ"כ). וכמובן להישאר חזקה בשבילו ולהאמין בקשר שלכם, שהוא חזק מספיק ושהוא שווה את זה.

טוב זאת באמת המומחיות שלי חחח

קודם כל חשוב שתגידי את מה שתגידי מהלב, זאת אומרת שזה יבוא ממך לגמרי וממה שאת מרגישה! יש כל מיני משפטים שאפשר לכתוב- - אם זה ראשון בבוקר שהוא חוזר לצבא אז : מאמי שיהיה לך שבוע טוב ומהיר, תהיה חזק אני כאן בשבילך! - אם זה בשבת שהוא סוגר אז צריך לעודד אותו: עוד מעט אתה בבית, אני מחכה לך פה וחושבת עליך כל הזמן! ואם זה סתם לפני פעילויות שהם יוצאים אליהם או סתם אפילו ברגעי משבר אז תמיד תכתבי שאת אוהבת אותו ושלמרות שקשה שיחזיק מעמד ושאת גאה בו במה שהוא עושה ובדרך שהוא בחר. ושגם אם נראה לו שהמצב חרא אז זה יעבור ושאת תמיד איתו גם ברגעים שהכי קשה לכם. מקווה שעזרתי!

למעלה