עזרההההה

עזרההההה

לחברה הכי וטבה שלי יש בת מצווה והיא חוגגת מחר..קיצר היא מזמינה אותי לנר לבדדדד ואני צריכה לרשום לה ברכה..משו יפה ובחרוזים כזה..היא ילדה מושלמת..ואנחנו חברות הכי וטבות כבר שנה וחודש

t o o t

New member
הנה...זה מאתר הברכות הישראלי....כתב

את זה עידן בר מה אפשר לאחל לילדה מ-ק-ס-י-מ-ה שיש לה הכל? שתמשיכי לשחק אותה ב-גדול, תזכי לאושר בריאות והרבה חברים הצלחה בלימודים וכמובן עם הבנים (למרות שאת מסתדרת לא רע גם בלי האיחולים) תמשיכי להיות אהודה ואהובה על כולם ושחיוכך המתוק לא ימחק לך לעולם תמיד תזכרי שיש לך אותי וגם לי יש אותך-לשמחתי אז בקיצור-הגעת לגיל שבו הופכות ילדות לנערות ועם כל תכונותייך הטובות, אני מקווה שתגדלי להיות אחת מהנשים החשובות... מקווה שעזרתי לך...תשני את זה בהתאם לצורך שלך

הוספתי

מה אפשר לאחל לילדה מ-ק-ס-י-מ-ה שיש לה הכל? שתמשיכי לשחק אותה ב-גדול, תזכי לאושר בריאות והרבה חברים הצלחה בלימודים וכמובן עם הבנים למרות שאת מסתדרת לא רע גם בלי האיחולים תמשיכי להיות אהודה ואהובה על כולם ושחיוכך המתוק לא ימחק לך לעולם תמיד תזכרי שיש לך אותי וגם לי יש אותך-לשמחתי אז בקיצור-הגעת לגיל שבו הופכות ילדות לנערות ועם כל תכונותייך הטובות, אני מקווה שתגדלי להיות אחת מהנשים החשובות... כי כפי שאת יודעת בת מצווה יש רק פעם בחיים והזיכרונות הם מאוד נעימים עכשיו שאת נכנסת לעולם המבוגרים את צריכה תמיד להיות בעיניינים כי בת מצווה זה לא משחק ואני צריכה המשך

ט2לולה

New member
איזה יפה! מוכשרת!

לדעתי האורך בסדר לא צריך יותר. בהצלחה! ומזל טוב!

סתיו מם

New member
גם לדעתי זה ממש חמוד../images/Emo9.gif

ותספרי איך היה...

למעלה