עזרההההה של!0 לכ!ל0!!!!! איך ואיפה אני יכולה למצוא את השיר שיש בערוץ 3 שירון וליה שרים?!
ד דJיIcל New member 17/7/03 #1 עזרההההה של!0 לכ!ל0!!!!! איך ואיפה אני יכולה למצוא את השיר שיש בערוץ 3 שירון וליה שרים?!
מ מרילנצח New member 17/7/03 #3 לשיר קוראים "לפני שהכל נגמר" ויש דרך חוקית להוריד אותו אני רק לא יודעת עדיין מה היא... ואם לא, אז יש דרך לא חוקית כל כך..
לשיר קוראים "לפני שהכל נגמר" ויש דרך חוקית להוריד אותו אני רק לא יודעת עדיין מה היא... ואם לא, אז יש דרך לא חוקית כל כך..
¨ ¨•ימיתוש•¨ New member 17/7/03 #4 את יכולה... את יכולה להוריד אותו מהקאזה קוראים לו לפני שהכל נגמר או להכנס לאתר ערוץ שלוש ואז שם בצד למשחק החיים וכשתיכנסי לעמוד משחק החיים יהיה כתוב לך בצד סאונד תלחצי על זה וזהו!
את יכולה... את יכולה להוריד אותו מהקאזה קוראים לו לפני שהכל נגמר או להכנס לאתר ערוץ שלוש ואז שם בצד למשחק החיים וכשתיכנסי לעמוד משחק החיים יהיה כתוב לך בצד סאונד תלחצי על זה וזהו!
מ מתוקה מה3פון New member 17/7/03 #6 ואם את לא מצליחה אז...... יש לי אייסיקיו אני יכולה לשלוח לך......
P poli2 New member 17/7/03 #7 אני גם רוצה את השיר את יכולה לשלוח לי לאיי סי קיו? המספר שלי הוא 219966097
מ מתוקה מה3פון New member 17/7/03 #8 טוב אבל את לא מחוברת עכשיו אז... כשתתחברי שלחי הודעה לאייסיקיו שלי: 172038416