עזרההההה!!!!!

MagaZine

New member
עזרההההה!!!!!

הכל התחיל ששיחקתי GTA VICE CITY, זה עבד טוב ויפה עד אתמול שזה התחיל להיתקע ולצאת מהמשחק באמצע, החלטתי להתקין נורטון אנטי וירוס 2003 פרו, שסיימתי להתקין ניסיתי להפעיל את הנורטון,זה חשב קצת ולא עשה כלום,ניסיתי לעשות ריסט למחשב וקרה אותו דבר, ואז מחקתי את הנורטון,וזה השאיר המון קבצים פועלים ב task manager,גם אחרי ריסט.. ויש שם גם קובץ שתופס 80 cpu שקוראים לו iexploer.exe אבל הוא נמצא כשימוש ב system32 ולא כ admin ושאני מנסה לסגור אותו הוא מחזיר אותו אוטומטית. והמון קבצים ועכשיו המחשב נתקע כל הזמן וניהיה איטי וכו........ מישהו יכול לעזור לי??????

לינק

New member
נשמע לי שאתה יותר צריך תמיכה טכנית

מעזרה באבטחת מידע, אבל אני אנסה לעזור. מה שיפה בנורטון, שצריך להתאים את האנטי-וירוס שלהם למערכת ההפעלה (או לפחות ככה טוענים) אז איזה מערכת הפעלה יש לך ? מאיפה האנטי וירוס ? למה להתקין אנטי-וירוס בגלל שמשחק מתחיל להיתקע (מה הקשר?!) ... iexploer אמור לעבוד בכל מקרה אם אני לא טועה (ורב הסיכויים שאני לא) לי אישית נשמע שפשוט יש לך עומס על המחשב ובלאגן. תנסה לעשות איחוי ולהריץ תוכנה לסידור הרג'סטרי וכל מה שמיותר שם

uzi2

Active member
התופעות הללו גם כאשר

אינך מריץ את המשחק, וגם כאשר האנטיוירוס מנוטרל? אני מניח שהתכוונת ל- iexplore.exe ? או שזה iexploer.exe ? אם אינך משתמש באינטרנט, ולא בשום אפליקציה, אז גם הקובץ הזה מופעל?

MagaZine

New member
כן..

שאני מריץ את המשחק קורה אותו דבר.. והאנטי וירוס בכלל לא פועל אי אפשר להפעיל אותו אבל כל הקבצי system שלו ב task manager פועלים גם אחרי שאני מוחק אותו וה iexploer.exe פועל גם שאני לא משתמש באינטרנט..

uzi2

Active member
אם באמת זה iexploer, אז זה קוד נבזי

כלשהו. תבדוק אם יש קובץ כזה, (סרוק את המחשב) והגד לנו איפה הוא נמצא. כמו-כן בדוק ב- msconfig (להקיש msconfig ב- start/run) תחת לשונית ה- startup אם יש הפניה לקובץ הזה. אתה בטוח שזה iexploer ולא iexplore ?

IgalR

New member
נראה לי שאתה צריך לעשות 3 דברים

לפני שאתה מנסה לפתור את הבעיה : 1) להשיג חלונות חוקי . 2) להשיג נורטון חוקי . 3) להשיג GTA חוקי . את כל אלו אתה יכול להשיג בחנויות המובחרות הסמוכות לביתך .

למעלה