עזרההההה!!!!!!!!!

DANA321

New member
עזרההההה!!!!!!!!!

אני וחברים שלי רוצים להקים הרכב אז ככה יש לנו: גיטרה, קלידים, סקסופון ותופים עכשיו כולנו גרים בישובים שונים, איך בכלל להתחיל את המפגש? זתומרת זה גם קשה להביא חלק מהכלים... אם זה גיטרה אז צריך גם מגבר וסיבוך.. אז אמל מי רצוי להפגש? כדאי אולי לעבוד קודם כל בלי התופים ורק שהכל יהיה מוכן לצרף אותו? כי אז זה אומר שחיבים להפגש את התופיסט. ואגב אם יש לכם עוד טיפים לא דווקא קשורים לבעיה הזאת אני ישמח לשמוע בתודה אני

CabriA

New member
לדעתי....

תעשו חזרות של גיטריסטים וחזרות עם התופים במקביל. כי לבוא למתופף בלי חומר ולנסות לארגן את הכל אצלו זה לא ממש כיף.. במיוחד למתופף... מנסיון שחברים שלי באו אלי בלי חומר מוכן זה ממש לא היה טוב... החזרה די הולכת לעזאזל... עכשיו אם יש לך קלאסית ואתה גר רחוק מהמתופף אולי תשאיר אצלו מגבר... אחד הגיטריסטים שגר רחוק משאיר אצלי כל הזמן את המגבר ובבית מנגן על קלאסית. ולהיפגש.... ברור שאצל המתופף! יש לך מושג כמה זין זה כל פעם לפרק את התופים ולקפל את הסטנדים ואז להרכיב ואז עוד פעם? הכלים האחרים זה רק לחבר לחשמל...

CabriA

New member
אופס...

רק עכשיו שמתי לב שזו בת..
sorry

נהג קטר

New member
פשוט מאוד

כאחד שעובד בתחום ועשה כבר עשרות חזרות,עם עשרות נגנים,הדרך הכי פשוטה היא להיפגש בחדר חזרות שיהיה באזור שנוח לכולם,תמורת כמה שקלים החזרה תהפוך להרבה יותר יעילה ורצינית,עם סאונד טוב והכי קרוב לאיך שזה אמור להשמע בהופעה.במידה ואתם לא סגורים ביכלל על איזה קטעים לבצע ואין ממש חומר מגובש,עדיף להפגש ללא המתופף לסגור לפחות הרמוניות בסיסיות ולעשות חזרת "סימונים" כלומר לא ממש לנגן בשביל הביצוע אלא בשביל התיכנון...ואז לא צריך חדר חזרות. שיהיה בהצלחה. נ.ב:לא עדיף לכם להתעסק עם ציור או פיסול? סתם..

למעלה