עזרההההה

NOLLA GIRL 112

New member
עזרההההה

שלום לכולםם :) אני חייבת עזרה בדחיפות, יום שלישי הזה אחרי חופשת סוכות יש לי בוחן במתמטיקה. המורה שלנו באמת על הפנים ואני צריכה לשבת וללמוד את כל החומר לבד (אני חמש יחידות, לא קל בכלל) וביום שלישי בלילה יש לי עוד טיסה של המשלחת לפולין, מה שאומר שאין לי זמן עכשיו לשבת שעותת וללמוד את כל החומר. הציונים שלי גבוהים ואני לא רוצה לקלקל לי את הממוצע עם הבוחן הזה אז החלטתי להבריז. עכשיו אני חייבת תירוץ טוב שאני אוכל להגיד למורה אני לא יכולה להגיד 'הייתי חולה מתה' כי בערב אני טסה, ויום שני אני חייבת ללכת לבית ספר כי יש לי הכנות אחרונות לפולין. למישהו יש רעיוןן??

SHIR04

New member
../images/Emo26.gif

זה דבר גרוע להבריז. את לא תתמודדי עם החומר עכשיו ואז סתם יווצרו אצלך מלא חורים בחומר ויהיה לך ככה עוד יותר קשה להשלים אחר כך ולהבין. מתמטיקה נבנה שיעור על גבי שיעור. עצה ראשונה- שבי בשקט עם החומר ותסמני לך מה שאת לא מבינה, שבי עם איזו חברה שאולי תוכל לעזור לך ומבינה את החומר, אולי ככה תביני את מה שאת לא מבינה עכשיו ותגיעי יותר מוכנה. אם את ממש רוצה להבין הכל לפרטי פרטים תרימי טלפון למורה פרטית וקבעי איתה שיעור. שוב- כדאי שקודם תסמני מה את לא מצליחה ופחות טובה בו. לא כדאי לך להבריז, כי אחרי שתחזרי מפולין תהיי כולך בהתרגשות והדבר האחרון שיעניין אותך זה ללמוד לבוחן במתמטיקה. חוץ מזה, זה לא סוף העולם. כולה בוחן. זה לא מבחן או מתכונת...אז ניחא...גם אם תקבלי ציון פחות טוב בזה ובשאר תשתפרי המורה לא תייחס לבוחן המסכן הזה חשיבות. וגם כאשר תראה במה הכיתה לא טובה היא בטוח תחזור על החומר ותנסה להסביר בצורה הטובה ביותר. שיהיה בהצלחה.
(ובאמת...עדיף מוקדם ממאוחר...או יפה שעה אחת קודם, פשוט תסיימי עם זה ונגמר הסיפור, אין לך למה סתם לדחות הכי גרוע לשקר ובסוף יעלו עלייך ובכלל תדפקי...)

מה הסיכוי שהיא באמת תזכור את זה?

ואם כן אז תגידי שהיית בבדיקות/לא היית בבית וקרה משהו לסבתא וכו'. נראה לי קצת מוגזם הפחד שלך מההברזה הזו, אם הייתי חושבת ככה על כל הברזה...

Crazy Lala

New member
תגידי

שהיית צריכה להסדיר משהו עם הדרכון/ להשיג מרשם לתרופות לפולין / להשיג מקרוב משפחה רחוק מזוודה... קיצר תנצלי קצת את כל הקטע עם פולין. חוץ מזה שסביר להניח שהמורה לא תזכור או שיהיו עוד מלא פולנים שיבריזו

../images/Emo67.gif

את יכולה להגיד לה שהרגשת רע והלכת לרופא לבדוק את זה לפני שאת נוסעת או משהו.. זה באמת לא קריטי..הם לא באמת זוכרים או איכפת להם איפה היית (במיוחד שזה כולה בוחן, לא משהו דרמטי) תהני

למעלה