עזרהההההה

עזרהההההה

מה עושים שמישו שאת רגילה לראות אותו 3 שנים כול יום רצוף נימצא כבר בחול חודש וחוזר רק עוד חודש??????????????? רע לי אני לא יכולה יותר,לבוא אליו להורים ולמצוא חדר נטוש בלי חיבוק בלי כלום לדבר איתו פעם בשבוע בפלא וגם זה בקושי אני בדיכאון רציני אין לי מושג איך להעביר תזמן כולם אומרים לי צאי תבלי אבל לא מסוגלת רוצה ככ שהוא יחזור הזמן עובר ככ לאט רק בוכה בקושי אוכלת בקושי שותה ירדתי ב5 קילו(לא מספיק שאני רזה) אין לי חשק לכלוםםםם למישהו יש מושג מה עושים??? אפשר לדבר פה עם מישהו בכלל????????? HELPPPPPPPPPPPPPP

taz512

New member
תשמעי ותשמעי טוב

מה שאת מתארת זה אובססיה, וזה מאוד מסוכן. עכשיו זה הזמן האידאלי בשבילך לגלות איפה אתנגמרת והוא מתחיל. קשר= חיבור בין שני אנשים, שני אנשים את אחד והוא אחד. חייב להיות הבדל. את צריכה ללמוד להסתדר בלעדיו, לדעת לעבור יום בלעדיו. מה היית עושה לפני שנכנסת לקשר איתו? איך היו נראים החיים שלךלפני שלוש שנים? תזכרי שאת צריכה לדעת איך להפריד בין החיים שלך איתו לבין החיים שלך לבד. תמצאי דברים לעשות שמעברים את הזמן, ללכת לשתות קפה עם חברות, לקרוא ספר, לראות סרט וכו´ וכו´ וכו´. תני איזשהי הפרדה, זה יועיל לך עכשיו וזה יועיל לשניכם בטווח הארוך. טאז, השד והאובססיה

דן צ

New member
מאיה חזרה בגדול

גם המישהו הזה יחזור בגדול , עוד חודש לא נורא זה זמן קצר ביותר , את מתגעגעת ורוצה לראות אותו אז למה ללכת לחדר הריק שלו? למה לייסר את עצמך אני מציע לך להעסיק את עצמך ותראי אך שהחודש הזה רץ לו כל כך מהר שלא הספקת להתגעגע אליו כמעט.

אושר מ

New member
ובכן

אין חברים אחרים? עבודה? לימודים? כל דבר שהוא? אני מסכימה עם טאז שמה שאת מתארת הוא כבר לחלוטין לא בריא!!

אלף, לא בריא

בית, תחושת קורבנות מפותחת, וגימל, חוסר בחיים אישיים, שהוא ללא ספק סימפטום בעייתי ביותר לאנשים תלותייים. מאיה-חוזרת-בגדול: כולה הוא לא נמצא חודש פה. אין ספק שגעגועים זה דבר מצוין ויעיל לקשר, אבל הבה לא ניסחפה. אם אינך יודעת ליצור לעצמך חיים נבדלים מבן זוגך (וזה מה שאני מניחה לאור הודעתך), תמצאי את עצמך יום אחד, חס וחלילה, אולי נטולת בן זוג, אבל בעיקר נטולת חברים ועיסוקים אחרים. חס וחלילה לנו למצוא עצמנו מושקעים לחלוטין בקשר, בלי לקיים יחסים חבריים וקהילתיים נפרדים מבן הזוג. אל תשכחי שאת ישות בפני עצמך, עם קשר או בלי קשר. אם כל מהותך והוייתך היא "אני איתו וזה מה שיש לי", אזי הגיע הזמן להבין שזו בעיה. מעבר לכך, להתגעגע זה בסדר, אבל אני בטוחה שהוא ישמח לדעת, לכשיחזור, שאמנם התגעגעת, אבל בסה"כ העסקת את עצמך, ושיש לך דברים נחמדים ומעניינים לספר לו, כמו שלו יהיה לספר לך.

למעלה