עזרהההההה אנשים

angel of love2

New member
עזרהההההה אנשים

אוקיי עשיתי חיפוש בדפים פה ולא מצאתי מה שאני מחפש בכל מקרה אני מחפש מסעדה חלבית. עם אווירה רומנטית. חשוב שלא תהיה יקרה כי אני בן 18 ואין לי הרבה כסף... אני רוצה לחגוג לי ולחברה שלי 8 חודשים אני ממש אשמח אם תעזרו לי אחרי שהתוכניות המקוריות דיי התפקששו תודה רבה ובתאבון :]

גידי42

New member
../images/Emo25.gifמה יש לכם?

זו חוגגת חצי שנה, זה 8 חודשים.. עוד מעט יחגגו פה 6.5 מחר יום הולדת. לא משנה. לעצם הענין : אני ממליץ על לילית. אחלנ מסעדה חלבית ולא ממש יקרה. שיהיה במזל טוב. מצפים לחגיגת ה-9 חודשים!

sharonchi

New member
פיקולה פסטה

מסעדה איטלקית קטנטנה ומאוד רומנטית. המטבחון של המסעדה פתוח לחדר שבו יושבים והריחות משגעים. יש במסעדה מנות בשריות אבל כמעט כולן חלביות. מחירים נוחים. הכתובות: בן יהודה 62 (פינת מנדלי מו"ס) תל-אביב נראה לי בדיוק מה שאתה מחפש ומאוד מומלץ.

Lear22

New member
לילית לא ממש יקרה??

תלוי מאיפה מסתכלים על זה. לדעתי היא מסעדה מאוד יקרה הייתי ממליץ לך על ישראלה בנמל אני לא זוכר אם היא חלבית או לא אבל אתה יכול לבדוק היא נמצאת בכניסה לנמל ת"א

missGS

New member
ישראלה ...

אינה מסעדה חלבית. כשאני אכלתי שם, בזמן שהמסעדה היתה בחודשים הראשונים להרצתה, המנות היתאפיינו בבנוניות ומטה. ייתכן שהיום חל שיפור אינני יודעת אך מהיתרשמותי אז , ישראלה מקום לנישנושים בשעת לילה מאוחרת או סתם לשבת לספוג אווירה ובריזה.

meravbr

New member
זה עניין של כשרות החלביות?

כי פסטה מיה ברחוב וילסון היא קטנה, רומנטית למדי בערב ואפשר להרכיב בה יופי של סעודה חלבית. וממש לא יקר בה (200 של לזוג אולי כשכל אחד אוכל 3 מנות...)

liti

New member
מקווה שעזרנו!

למרות שעדיין לא עדכנת על איזה אזור בארץ מדובר, אני מקווה שהתכוונת לאזור המרכז ושהתגובות פה בפורום יעזרו לך.

angel of love2

New member
וופס

לא שמתי לב ששכחתי לרשום אני מרעננה מעדיף בסביבה לא ברעננה ותודה לכולכם באמת

yammitl

New member
יש גם בנמל תל אביב את פרפראות

שהיא חלבית עם קינוחים מהממים, ואם אתה מחפש באיזור רעננה- במושב גבעת חן יש את יובלים שהיא חלבית גם כן ומקסימונת! וסחתיין על הרומנטיקה... כיף לשמוע...

angel of love2

New member
גבעת חן נשמע מעולה

מקום לא רע בכלל המסעדה פתוחה בשישי? ומה המחירים, בערך? טנקיוווווווווווווווווווו

yammitl

New member
צירפתי שלושה קישורים של מקומות

בגבעת חן. אם הבעיה אינה כשרות, אני הכי ממליצה על חנדלה. אוכל נחמד ביותר, מחירים סבירים (38-40 לסלטים, קצת יותר לעיקריות, יש גם אופציות חלביות כפי שתראה בתפריט) והמיקום והרומנטיקה... חבל"ז. לגבי יובלים, אני לא זוכרת לגבי המחרים וכו', הייתי שם מזמן, אבל לדעתי לא פתוח בשישי... בכל מקרה, תראה ותתרשם, ותהנו!!!

angel of love2

New member
אוקיי

חנדל"ה נשמע פשוט מעולה מקום בלב אני לא כ"כ אוהב (איזה חרוז) ובאמת תודה ענקית על העזרה ממש תודה נשתמע בשמחות אהה :]]]

apsm

New member
כדאי לנסות את בלה ונציה

באמת יופי של מסעדה איטלקית בהרצליה פיתוח. מחירים שפוים מאוד, מזון מעולה, אוירה רומנטית ויינות לא רעים. אם הכסף לוחץ אפשר גם להגיע לעסקית עד 17:00 באמצע השבוע. אם הענין של החלבית היא מסיבות רליג'יסיות שים לב שהמסעדה מאוד לא כשרה. בקשר ללילית - היה לי נסיון קצר וכואב (הכיס, הכיס). כדאי לך לעין קצת בתפריט לפני שאתה בונה על יציאה לשם.

למעלה