עזרההההההההה איך אפשר ליצור קשר עם קרן
L LEEkm New member 25/9/06 #3 גם אם אפשר, לא רנאה לי שיש אדם עד כדי כך לא הגון, כדי לפרסם את הטלפון שלה, או את האי-מייל שלה פה, הרי יציפו אותה. אבל אתה יכול לכתוב לה מכתב, ולהביא לה בהופעה! ויש גם דרך מיוחד לשלוח SMS שמגיע לה לאי-מייל. אני אחפש לך קישור לזה.
גם אם אפשר, לא רנאה לי שיש אדם עד כדי כך לא הגון, כדי לפרסם את הטלפון שלה, או את האי-מייל שלה פה, הרי יציפו אותה. אבל אתה יכול לכתוב לה מכתב, ולהביא לה בהופעה! ויש גם דרך מיוחד לשלוח SMS שמגיע לה לאי-מייל. אני אחפש לך קישור לזה.
L looking far see pale New member 25/9/06 #4 לא התכוונתי לכתובת, טלפון או משהו כזה... אין לה איזה מייל למעריצים
ע עדי C New member 25/9/06 #5 אתה יכול לשלוח מסר, לניק הי זאת קרן http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1715580
כ כלה להשגה New member 25/9/06 #7 עוש שתי אופציות זה או להגיע אחרי הופעה ולדבר איתה (יש ב5.10 בצוותא בת"א) או לשלוח לה sms שמה לך קישור תכנס אליו ויהיו לך כל הפרטים כיצד זה מתבצע
עוש שתי אופציות זה או להגיע אחרי הופעה ולדבר איתה (יש ב5.10 בצוותא בת"א) או לשלוח לה sms שמה לך קישור תכנס אליו ויהיו לך כל הפרטים כיצד זה מתבצע